Відомо, хто може очолити Рожищенський районний інклюзивно-ресурсний центр

23 Червня 2018, 13:05
3820

Визначено переможця конкурсного добору на посаду директора Рожищенського районного інклюзивно-ресурсного центру.

З метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти шляхом надання їм психолого-педагогічної допомоги Рожищенська районна рада 17 травня 2018 року утворила Рожищенський районний інклюзивно-ресурсний центр  та оголосила конкурс на посаду директора даного закладу, - повідомляє прес-служба райради.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: У Рожищенському районі створять інклюзивно-ресурсний центр.

У п'ятницю, 22 червня, у малому залі районної ради відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Рожищенського районного інклюзивно-ресурсного центру.

Під час засідання було розглянуто документи подані кандидатами на посаду керівника, а також проведено співбесіду та заслухано публічні презентації проектів програм розвитку установи з кандидатами, які були  допущені до участі у конкурсному доборі. Так, свої презентації представили: Людмила Святославівна Ткачук та Неля Антонівна Потрапелюк.

Після обговорення презентованих  кандидатами програм розвитку установи, конкурсною комісією з проведення конкурсного добору на посаду директора Рожищенського районного інклюзивно-ресурсного центру за результатами відкритого голосування було прийняте рішення: визнати переможцем даного конкурсного добору Потрапелюк Нелю Антонівну.

Однак завершальна процедура призначення керівника відбудеться шляхом таємного обрання кандидатури депутатами Рожищенської районної ради під час сесійного засідання. 

ЧИТАЙТЕ: Рожищенщина: на оснащення кабінетів інклюзивно-ресурсного центру виділять понад 185 тисяч гривень.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024