Рожищенщина: на оснащення кабінетів інклюзивно-ресурсного центру виділять понад 185 тисяч гривень

22 Червня 2018, 09:05
6734

На придбання обладнання для інклюзивно-ресурсних центрів Волинська область отримала 3 526 400 гривень субвенції з державного бюджету.

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 червня 2018 року № 362 ці кошти розподілені між районами.

Зокрема, Рожищенський район отримає 185 600 гривень на оснащення кабінетів інклюзивно-ресурсного центру, - повідомляє прес-служба РДА.

Міністерство освіти і науки затвердило орієнтовний перелік обладнання, яким мають наповнити кабінети інклюзивно-ресурсних центрів. У списку - мультимедійне обладнання, планшети, інтерактивні сенсорні модулі, меблі, розвиваючі та корекційні дидактичні матеріали тощо.

Довідково. Як зазначається на сайті Міністерства освіти і науки, головні завдання Інклюзивно-ресурсних центрів − проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку, надання кваліфікованого супроводу при роботі з дитиною. Також у центрах проводять консультаційну роботу з батьками, надають методичну допомогу педагогам дошкільних, загальних середніх та професійно-технічних навчальних закладів з питань організації інклюзивного навчання.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: У Рожищенському районі створять інклюзивно-ресурсний центр.

Коментарі
23 Червня 2018, 12:27
Шановний, ніхто нічого нікому НЕ ОБМЕЖУВАВ!!! Зареєструйтеся на сайті та пишіть все, що вам болить! Висловлюйте свою думку, піднімайте важливі питання! Не соромте когось і самі не соромтеся показати своє істинне лице! А то знаєте якось дивно когось звинувачувати у не відкритості, а коментарі писати під іменем "Позитив". Всі коментарі на сайті перекриті! Ми про це писали вже. Але ніхто не обмежував коментаторів в правах! Реєструйтеся і висловлюйтеся!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024