В Озденіжі влаштували народні гуляння на День села

19 Червня 2018, 11:00
7070

Чи не вперше масштабно відзначили День села в Озденіжі Рожищенського району.

Ідея організувати свято для односельчан спала на думку молодому Артему Степанюку, який є студентом Рожищенського коледжу ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Гжицького. Хлопець зумів захопити цим задумом своїх однолітків, заручився підтримкою спонсорів та взявся до роботи.

В результаті на території біля магазину яблуку не було куди впасти. Святковий концерт розпочався виступами  місцевих талантів. Пісні про село, батьків, бабусь та дідусів, про добро й любов дарували Артем СтепанюкДмитро Степанюк, Григорій Савка, дипломантка фестивалів-конкурсів «Діти+Літо» та «Олександрівські вечорниці» - Юлія Томишинець, Ольга Малюга, дует у складі Юлії Томишинець та Софії Ярмолюк.

Тепло приймали озденіжці запрошених артистів солістів Сергія Горбача та Миколу Сидорука, народний аматорський вокальний ансамль «Колорит» РД «Просвіта» (керівник Світлана Павлючик) та народний аматорський духовий оркестр РД «Просвіта» (керівник Валентин Чербаджі), а гумор від Миколи Репецького лише підсилив загальну ноту позитиву.

Багато гарних та щирих зичень прозвучало в цей день на адресу жителів  Озденіжа, щирі побажання добра, миру й процвітання лунали на адресу, як дорослих так і малих. Віншували найстаршу жительку села Раїсу Каригу, яка наступного року відзначить дев'яносторіччя. Добрим словом вшанували людей, яким рідний Озденіж дав гарну путівку в життя – це і Леонід Корольчук - перший майстер спорту з велоспорту, і контр-адмірал Микола Макарчук – найбільший благодійник Озденіжа та його унікального храму, і Євген Лавренюк – художник знаний не лише за межами району, а й далеко за межами області, і Леонід Дацюк, і Петро Шкабара

Від імені усіх присутніх на святі ведуча  Наталія Марценюк висловила вдячність спонсорам та благодійникам: Леоніду Дацюку, Євгену Лавренюку, Сергію Бондаруку, Віктору Боярчуку, Фермерському господарству «Кройс-Агро», активній молоді села Озденіж та ініціатору та організатору дійства Артему Степанюку.

І пісня полинула знову. Гарячими аплодисментами зустрічали глядачі особливого гостя – заслуженого працівника культури України Вячеслава Судиму, який, виконавши чимало гарних пісень, подарував багато приємних та незабутніх емоцій.

Продовжилася забава святковою дискотекою під відкритим небом та, завдяки спонсорам, безкоштовним  частуванням. Тож є надія, що таке масове свято приживеться в Озденіжі та проходитиме щорічно.


1

4

2

2

8
Ведуча Наталія Марценюк з ініціатором та організатором свята  Артемом Степанюком
Ведуча Наталія Марценюк з ініціатором та організатором свята Артемом Степанюком

5

1

1

1

1

1



1

1

2

2

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром