Резонансна справа рожищенських дільничних: матері вимагають справедливості

15 Квітня 2016, 19:10

Резонансна справа рожищенських дільничних Андрія Масалова та Віктора Рудуся, яких звинувачують у побитті раніше судимого мешканця села Романова Бориса Бекурина, прогриміла в обласних ЗМІ ще у 2014 році. Тоді Апеляційний суд Волинської області визнав правоохоронців винними. Вищий спеціалізований суд скасував цей вирок і повернув справу на повторний розгляд, пишуть "Волинські новини".

Нагадаємо, Інформаційне агентство "Волинські Новини" повідомляло, що волинських міліціонерів засудили за жорстоке побиття чоловіка. Внаслідок травм, постраждалий залишився інвалідом ІІІ групи, та, з його слів, не спроможний відтоді працювати та заробляти гроші. Борис Бекурін отримав закриту травму сечостатевих органів - розрив сечовивідного каналу та забій сечового міхура, що є небезпечним для його життя. Чоловік каже, що його тоді ледве не забили до смерті.

Минуло майже два роки. Судовий процес триває, сума матеріальних та моральних збитків, висунута стороною постраждалого, стрімко росте, а матері обвинувачених шукають правди в Генеральній прокуратурі та збирають підписи рожищан на підтримку відкритого листа до голови Апеляційного суду Петра Філюка.

Продовження читайте у ПУБЛІКАЦІЇ.