Спочатку крали люки, тепер – решітки?

16 Квітня 2016, 10:00
1935

Комунальники добре пам’ятають, якого клопоту їм завдавали крадії чавунних каналізаційних люків.

Тепер, схоже, «металісти» вподобали решітки для взуття, які були практично біля кожного під’їзду багатоквартирних будинків.

Задля експерименту довелось обійти довелось обійти частину будинків на центральній вулиці міста – Незалежності. Справді, металічні решітки для взуття здебільшого зникли. На їх місці або поклали дерев’яні аналоги, як це, скажімо, у будинку №67, або ж пороги повністю залили цементом.


Єдиний будинок у центрі, де збереглись і решітки для взуття, і каналізаційні люки, – по Незалежності, 22. Видно, або у злодіїв не дійшли поки що руки, або ж господарі добре пильнують своє подвір’я.


Якщо взяти до уваги, що за кіло металолому на скупці дають приблизно 4 гривні, то 7-8 кілограмова конструкція потягне зо 30 гривень. Гроші на пляшку самогонки – на рівному місці.

Тож, мешканці багатоквартирних будинків не повинні дрімати, коли викрадачі виходять на нічне полювання. А поліції, контролюючим органам, потрібно наводити лад з цими пунктами прийому металу, які повиростали у Рожищі, як гриби після дощу.




 

Коментарі
16 Квітня 2016, 22:24
"поклали дерев’яні аналоги, як це, скажімо, у будинку №67" - ці "аналоги" у нашому будинку вже років 15. Просто старі металеві поржавіли, а комунгосп на ту пору зміг допомогти лише таким чином. Оце знайшли СЕНСАЦІЮ!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром