У Рожищі виступив зведений військовий оркестр

13 Червня 2018, 21:35
4601

З метою популяризації військової служби у Рожищі відбувся концерт зведеного військового оркестру силових структур.

У середу, 13 червня, на площі Незалежності грали музиканти зведеного військового оркестру силових структур.

Оркестр силових структур виступав у складі: військового оркестру в/ч 9971 ДПСУ (Державна прикордонна служба України) м. Луцьк; військового оркестру в/ч 1141 НГУ (Національна гвардія України) м. Луцьк; військового оркестру в/ч А1008 ЗСУ (Збройні Сили України) м. Володимир-Волинський.

Разом із майстрами духової музики для рожищан співали солістка РД «Просвіта» Надія Козій та заслужений артист України Адам Горбатюк.

Чимало рожищан прийшло послухати музикантів. Різноманітний репертуар пісень та маршів, які виконали військовий оркестр не залишили байдужим мешканців міста і вони щедро нагороджували артистів оплесками та вигуками «браво».

Виступ зведеного оркестру супроводжувався проведенням представниками райвійськкомату агітаційних заходів серед молоді міста по добору на військову службу за контрактом та резерву до лав Національної гвардії України. 

На звершення концерту ведуча заходу подякувала рожищанам за гостинність та висловила вдячність солістці РД «Просвіта» Надії Козій за активну участь у благодійних концертах задля підтримки військових.

У знак вдячності за гарний концерт, місцевий художник, керівник зразкової студії «Етюд» КЗ «Рожищенський будинок дитячої творчості» Віталій Шевченко вручив артистам сувеніри у вигляді прапора України, виготовленні вихованцями студії. 

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Рожище: як у райцентрі грав зведений військовий оркестр. ФОТО.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39