ФутболНаРайоні: Огляд восьмого туру Чемпіонату району з футболу

13 Червня 2018, 17:00
2573

Друге коло чемпіонату розпочалось чотирма матчами.

Половина з яких до їх початку були цікавими й непередбачуваними. Інші ж два, судячи з ігрового потенціалу команд, не мали б нести в собі інтриги.

Коли в Духче приїжджає суперник середнього рівня і вище, нудного футболу годі й очікувати. Не дуже велике за розміром поле та жага до перемоги господарів, практично, гарантує грандіозне видовище. Не був виключенням і цей матч між ФК «Духче» та ФК «КСПТ» (Рудня).


Гострі моменти почали виникати біля обох воріт з самого початку, та не голам судилось стати серйозними подіями в матчі. Приблизно на 15 хвилині гравець «КСПТ» спровокував сутичку, що завершилась вилученням  футболістів з обох команд. До кінця гри колективи грали у форматі 10 на 10.

Напруга не спадала, і в середині першого тайму гості зуміли відкрити рахунок в матчі красивим ударом з-за меж штрафного майданчика. Гра на зустрічних курсах за кільки хвилин після відкриття рахунку призвела до призначення пенальті у ворота «Духча», та, як кажуть, пенальті – це фортуна. І вона не посміхнулась руднянцям – круглий полетів вище воріт.


Не забиваєш ти – забивають тобі, й старання господарів вирівняти гри завершились успіхом і на перерву команди пішли при рахунку 1-1. Другий тайм не був багатим на гольові моменти. Здавалось, гра завершиться логічною нічиєю, але під завісу поєдинку гості зуміли дотиснути суперника. Фінальний результат – 1-2.

Йдучи в когорті лідерів за підсумками першого кола ФК «Кременець» не збирався скидати обороти. У неділю команда зустрілася з сусідами ФК «Юність», які є однозначними аутсайдерами турніру.

Натиск кременчан гості відчули одразу і ще в першому таймі виймали м’яч із своєї сітки. В результаті, пропустивши чотири голи, відповісти зуміли лиш одним. Схоже на те, що цього року господарі не будуть пасти задніх у таблиці, як минулого року, і хочуть відправити туди «Юність». Підсумок – 4-1 і три очки до скарбнички «Кременця».

1

Чинний чемпіон останніх років приймав на своєму полі «Топільно». Підтримка трибун змушувала «Торпедо» атакувати, чим  і запам’ятався початок першого тайму. Багато стандартів біля воріт гостей увінчалась успіхом і торпедівці повели 1-0. Гра вирівнялась і до кінця тайму «Топільно» притисло до своїх воріт суперника. Результат – 1-1.

Другий тайм розпочався рівною боротьбою і не гарантував забитих голів. Відсутність декількох основних гравців в складі обох колективів й завдання не пропустити спричинили більш спокійний характер поєдинку. Та знаємо, що успіх любить затятих. Наприкінці гра дещо пожвавішала і господарі забили другий м’яч в сітку тополян. Перемога 2-1 і «Торпедо» надалі без втрат.


Важкий виїзд чекав на ФК «Жидичин». Цього року разу команда завітала в Сокіл, де місцеві футболісти були готові усі сили кинути на реабілітацію перед своїми вболівальниками за поразку від «Торпедо» в минулому турі. Соколяни зразу ж взялися за справу і вже після першого тайму рахунок був 4-1, що свідчило про серйозну налаштованість господарів.

У другому таймі гості не зуміли зламати хід поєдинку і отримали ще три сухі голи у свої ворота. Підсумковий результат – надто переконливі 7-1 на користь ФК «Сокіл».

2

Список бомбардирів
Список бомбардирів

Усі результати цього туру є закономірними, адже усі перші чотири команди турнірки здобули перемоги. Тому ситуація в таблиці конкретно не змінилась. Чекаємо 9 туру, що відбудеться в неділю, 17 червня.

Анонс 9 туру

  • ФК «Сокіл» - ФК «Духче»;
  • ФК «Жидичин» – ФК «Торпедо»;
  • ФК «Топільно» – ФК «Кременець»;
  • ФК «КСПТ»  – ФК «Юність» (Переспа).

Вболіваємо разом!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024