Житловий масив "Крайовий" електрифікують, якщо ділянки дадуть бійцям АТО

13 Квітня 2016, 15:05
5956

Профінансувати згідно з цільовою програмою прокладання електромережі до житлового масиву «Крайовий» Рожищенського району можна буде в тому випадку, якщо земельні ділянки в ньому отримає якнайбільше учасників АТО.
Про це йшлося під час особистого прийому громадян головою Волинської облради Ігорем Палицею, пише ІА "Волинські новини".

Детальніше про проблему рожищенських забудовників та результати розмови з очільником облради читайте у ПУБЛІКАЦІЇ.

Коментарі
13 Квітня 2016, 20:36
Я так і говорив -віддати учасникам АТО,
13 Квітня 2016, 22:26
Віддати що?
14 Квітня 2016, 00:20
Ай Ігорка! ай Палиця! ай маладєцц! каже - заяви учасників АТО пліз!!! хаха!! ай здєлав! <br/>А ти, Войтович, менш видєлуйся, ато ручонки аж тремтять!
14 Квітня 2016, 01:41
Ну, скажемо ніхто там не видєлувався. Як учасниця кооперативу, яка через поважні причини не змогла бути там і підтримати, хочу подякувати хлопцям за те, що добиваються не лише для себе, а й для всього масиву, не кожен би за таке взявся.
14 Квітня 2016, 01:44
Ще додам, що АТОвців підтримую. Їм повинні надати ділянки. Але, вибачте, я свою ділянку купила, і не за малі гроші, а не отримала!!!
14 Квітня 2016, 16:01
Віддати ділянки ті на яких не будуються. Ха кому платила , прізвища в студію. Ти, по словах Віталіка, отримала безплатно ділянку.
14 Квітня 2016, 20:36
Хай віталік в своїх друзяк регіоналів позичить чи янику в Ростов напише. Або хай розкаже як йому ці ділянки виділялись.
15 Квітня 2016, 02:34
Купила офіційно за всіма документами, завіреними у нотаріуса. Можу тикнути перед очі Брому. А хто вже продав, то на їх совісті, а не на моїй. Я не змогла отримати ділянку безкоштовно, тому й купила, маю на те повне право.
17 Квітня 2016, 21:15
Як ділянки йому виділялись? В студію інфу!!!
25 Січня 2018, 11:05
Так ви гляньте на того розумники Войтовича як красиво розказує, що для людей старається. Що всі понабирали ділянки для продажу а сам свиня хоча продати ділянку з будинком і заробити грошей , от тільки без світла будинок нікому не треба, тому і займається електрикою .Так що той гнилий голова кооперативу такий самий заробітчанин, Тільки ще побудував хату поки Януковичу сраку лизав. Вже давно на OLX оголошення вісить.https://www.olx.ua/obyavlenie/ndivdualniy-zhitloviy-budinok-IDhUwno.html#b41fbda0fc Так що ви подумайте хто для людей старається, а хто заробітчанин????
11 Лютого 2018, 13:42
Ти, Саша, нагадуєш мені одну псевдожурналістку, велику &quot;борчиню&quot; за правду...<br/>Якась доля правди є у Твоїх словах є... але не до кінця...<br/>Дозволь, я максимально лаконічно Тобі спробую розяснити...<br/>На рахунок побудувати хату.. то Ти трохи перебільшуєш - я тільки звів коробку і частково зробив внутрішні роботи, плюс деякі моменти по облаштуванні прибудинкової території, але це все я робив починаючи з 2014 року... Янукович, сука, тоді уже втік у Ростов-на-Дону. Щодо продажу - то так, але це не продаж голої ділянки, а уже з певними капітоловкладеннями, затратами людської роботи, часу... Це слід було б Тобі у Твоєму дописі врахувати...<br/>На рахунок того, чому я займаюся електрифікацією масиву - то не я один це роблю, цілий кооператив працює в цьому плані, а ЦЕ 21 ВЛАСНИК ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК НА МАСИВІ. Чому я голова? - то не в мене питай, питай у людей, це було їхнє рішення.<br/>Щодо того, що &quot;всі понабирали ділянки для продажу&quot; - ні, не всі, але такі є. Про &quot;всі&quot; я мову не вів ніколи, бо це не так. Є такі, що продають, є такі, що використовують не за цільовим призначенням і є такі, що зробили &quot;пустир&quot; на власних наділах і КООПЕРАТИВ вважає, що це не правильно.<br/>P.S. Мені імпонує те, що Ти, Саша, так прискіпливо за мною слідкуєш)) Але хто Ти? Якщо ти, Саша, &quot;з масиву&quot; - один із двох, то Ти це можеш мені і в очі сказати, я на масиві щодня буваю і спробую Тебе переконати взяти членство в кооперативі і докласти зусиль щодо електрифікації, якщо ж Ти, Саша, дружбу водиш з уже згаданою мною журналісткою, то теж можеш сказати, але діалогу у нас не буде, мені не цікаво...)
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024