У неділю копачівський "Торпедо" зіграє проти нововолинського "Шахтаря"

12 Квітня 2016, 16:00
1771

От і прийшла футбольна весна на спортивні арени району. 

Першопрохідцем став ФК «Торпедо» (Копачівка), який ще в березні взяв участь в обласному турнірі «Кубок Федерації», повідомляє Федерація футболу Рожищенського району.

А в перші вихідні квітня дали старт районним змаганням. Шість команд утворили три пари попереднього етапу Кубку району. Кременець поступився «Юності» з Переспи, Навіз – Доросиням, а юнаки РДЮСШ — вічинівській «Дружбі». Троє переможців приєднались до 5 учасників, створивши такі чвертфінальні пари: Топільне – КСПТ (Рудня), Духче – «Торпедо» (Копачівка), Доросині – Сокіл, «Дружба» – «Юність».

Перші ігри будуть зіграні 17 квітня, за тиждень — матчі-відповіді. Вихідними були зіграні матчі і Кубка Волині. Представник району вдало провів гру-дербі проти ківерцівського «Колоса», перемігши опонента на його полі 4:2 і пройшов в 1/4 фіналу. Приємно відзначити, що останній гол у складі «Торпедо» забив 18-річний Богдан Драган.

Ну а в неділю, 17квітня, обласний футбол повертається в Рожище. Федерація футболу, райдержадміністрація, футбольний клуб «Торпедо» запрошують вболівальників прийти на стадіон РДЮСШ та підтримати нашу команду в матчі Чемпіонату Волині проти нововолинського «Шахтаря». 

Початок о 15.00 год. (юнаки), в 17.00 год. (дорослі).

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром