Переспівські школярі стали другими у Всеукраїнських зональних змаганнях «Шкіряний м'яч»

06 Червня 2018, 12:00
3338

У Рівне відбулися змагання «Шкіряний м'яч». Участь у яких взяла футбольна команда ЗОШ І-ІІІ ст с. Переспа.

Нагадаємо, «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» – всеукраїнський футбольний турнір серед шкільних команд, який проводиться Асоціацією аматорського футболу України спільно з Федерацією футболу України.

Ці змагання організовуються у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України і входять до програм спортивно-масових заходів українських шкіл.

«Футбольна команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Переспа зайняла ІІ місце у Всеукраїнських зональних змаганнях з футболу «Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola» 2017/2018, які відбулись у м. Рівне 5.06.2018 року», - написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Переспівський сільський голова Віктор Лук'янчук.

1

Зауважимо, що у Ковелі під час ІІІ етапу змагань «Шкіряний м'яч» переспівські спортсмени отримали «золото». 

1
Змагання у Ковелі
Змагання у Ковелі

Довідково. Турнір є спадкоємцем всесоюзних змагань із футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч», які ведуть свою історію з 1965 року. Змагання на всеукраїнському рівні знову розпочалися у 1998 році. З того часу і до сьогодні турнір очолює ветеран київського «Динамо», кращий футболіст СРСР 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.

Просування активного способу життя серед підлітків місцевих громад є головною метою турніру та важливою складовою соціальної відповідальності Компанії Кока-Кола в Україні, вагомим внеском у розвиток громад і організацію дозвілля юних українців.

Тому з 2010 року світовий бренд Coca-Cola став Титульним спонсором «Шкіряного м’яча». Співпраця триває й нині. Це дало змогу значно підвищити загальний рівень змагань, привернути до них більший інтерес учасників та глядачів. Молодь отримує чудову нагоду для самореалізації та здійснення мрій.

Коментарі
07 Червня 2018, 15:13
МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ ТАК ТРИМАТИ!!!!!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024