Перехрестя семи доріг...

10 Квітня 2016, 14:15
2111

Свого часу Район.Рожище писав про те, що рожищани паркуються на пішохідних переходахта не пропускають пішоходів на «зебрі».

Тема не нова, але актуальна, якщо викликала активне обговорення. Містяни погоджуються з тим, що порушників слід штрафувати.

Втім, автомобілісти також нарікають як на пішоходів, так і на стан розмітки та подекуди відсутність знаків переходу.

«Правильно, треба штрафувати тих, хто не пропускає на пішоходному теж. Але цікаво почитати коменти, коли почнуть штрафувати й пішоходів, які з трубкою біля вуха шурують через дорогу, як корови, де їм вздумається, не дивлячись ні вліво, ні вправо? Коли люди навчаться правильно переходити по пішохідному — стати на проїжджу частину, почекати, поки зупиниться автомобіль, і тоді починати рух через зебру», — пише користувач під ніком СИНЬО-ЖОВТИЙ БУРЯК.

«… У нас пішохідних переходів багато, а от знаки далеко не біля кожного стоять, та й побачити перехід можна, лише практично наїхавши на нього, і не завжди водій тут винуватий», — додає читач Сашко.

Тож Район.Рожище вирішив організувати своєрідну ЕКСКУРСІЮ ВУЛИЦЯМИ МІСТА, аби пересвідчитися, у якому стані розмітка та знаки пішохідних переходів, а також чи є відповідні знаки біля загальноосвітніх та дошкільних установ.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39