Діти рожищенських військовослужбовців побували на святі з нагоди Дня захисту дітей

05 Червня 2018, 11:30
Микола Свистак, демобілізований військовослужбовець, волонтер 2007
Микола Свистак, демобілізований військовослужбовець, волонтер

До Міжнародного Дня захисту дітей з ініціативи волонтерського руху #МеценатиДляСолдата у Луцьку відбулося свято для 400 дітей Наших Героїв.

На святі побували дітки й рожищенських учасників ООС та ветеранів АТО.

Як зазначив волонтер та засновник руху Руслан Теліпський, лейтмотивом заходу є найактуальніший девіз сьогодення: «ДЯКУЄМО ЗА МИРНЕ НЕБО»!

«Ми, в обличчі цих діток у їхній Міжнародний день захисту, прагнемо подякуємо всім бійцям і татусям за їхню посвяту і героїзм, за мужність і незламність, за патріотизм і самопожертву - і тим, що захищають нас у дану хвилину на передовій, і тим, хто вже пройшов горнила пекельних боїв та повернувся додому. І згадаємо у молитві тих, хто вже, на жаль, перебуває на небі. 

Доземний уклін усім людям доброї волі, що долучились до даного дійства: партнерам, меценатам, благодійникам і волонтерам! Також ми безмежно вдячні, що представники влади вперше приєднались до події, і, за сприяння голови Волинської обласної адміністрації Олександра Савченка, діти сімей загиблих учасників АТО зі всіх районів нашої області будуть забезпечені транспортом до м. Луцька (і це не єдина підтримка, але про це трохи згодом). Ми щиро радіємо, що влада відгукнулася і суттєво нам допомогла!», - написав волонтер на своїй сторінці у Facebook.

А організатори дійсно постаралися на славу, адже увесь захід був розбитий на локації відповідно від уподобань та віку дітей.

Зокрема, діти мали можливість не тільки брати участь у різних забавлянках, конкурсах та отримувати призи, але й покататися на роликах, пограти у боулінг, і, навіть, проїхатися з вітерцем зі справжнісінькими байкерами.

І, як результат, копіткої праці волонтерів - звідусіль лунав щирий та радісний дитячий сміх. 




















 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024