В "Агрошколі" району підбили підсумки

07 Квітня 2016, 15:40
1729

В Рожищенському районному центрі зайнятості відбулась  зустріч за круглим столом на тему: «Забезпечення зайнятості селян – вимога часу», де підбили підсумки восьмого освітнього проекту «Зимова агрошкола», - повідомляє сайт РДА.

Захід відвідали начальник відділу статистики та прогнозування Волинського обласного центру зайнятості Валерій Вавренчук та начальника управління агропромислового розвитку Рожищенської райдержадміністрації Володимир Нікітін.

Як виявилося, земля у людей є, а от як нею ефективно розпорядитися – не вистачає знань.

«Влада, створюючи умови для розвитку підприємництва на селі, прийняла та втілює в життя ряд фінансових програм підтримки сільського виробника, з’ясувалось, що селяни не володіють достатнім рівнем знань та досвідом для ефективного господарювання на землі. Мало володіти землею, треба хотіти і вміти на ній працювати. Саме вирішити ці завдання і допомагають заняття проведені фахівцями в «Зимовій агрошколі», - вважає Володимир Нікітін.

Заняття в проекті цікаві та необхідні для жителів сільської місцевості особливо для віддалених від району сіл. Адже втративши роботу дуже часто люди втрачають і надію на краще життя. Отримавши науково обґрунтовану, цікаву, корисну інформацію від високо кваліфікованих селяни починають самі визначати для себе шляхи самозайнятості. На завершення роботи найактивнішим учасникам агрошколи були вручені сертифікати,  що підтверджують наявність знань та вміння їх застосувати на практиці в сільському господарстві.

Коментарі
07 Квітня 2016, 21:01
Да, Нікітін вважає... А ще він вважає, що загробивши колгосп в Городинях можна стати районним нацальником... Бєздар Масаловська!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024