Хто з посадовців Рожища задекларував авто «на бляхах»

02 Червня 2018, 14:25
2888

Півсотні волинян у своїх електронних деклараціях про майно і доходи за 2017 рік вказали автомобілі, які зареєстровані на іноземців або іноземні компанії.

В народі такі автомобілі вже встигли прозвати «євробляхами». Такі транспортні засоби декларують не лише депутати чи дрібні чиновники, але й прокурори, судді, поліцейські, податківці та митники, - пише Громадське.Волинь.

Ще рік тому автомобілів на «бляхах» у деклараціях волинян було удвічі менше.

Середній вік задекларованих волинянами авто на «бляхах» – 17 років. Найстаріше авто – «Volkswagen Caravela» 1992 року випуску.

Найчастіше декларантами автомобілів на «бляхах» серед волинян є депутати місцевих рад і працівники органів місцевого самоврядування (40%).

20% – працівники правоохоронних органів, як от прокуратура чи поліція, ще стільки ж – працівники місцевих органів влади. 10% декларантів авто на «бляхах» – судді і співробітники судів та судової адміністрації. Користуються автомобілями зареєстрованими на іноземних громадян чи компанії навіть податківці та митники.

Серед рожищенських дерслужбовців на «бляхах» їздить заступник голови Рожищенської райдержадміністрації Інна Сергійчук. Найбільше користуються автомобілями на іноземній реєстрації луцькі держслужбовці. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024