Рожищенський райвійськкомат запрошує на службу за контрактом

01 Червня 2018, 11:30
2770

Днями в Рожищенському районному центрі зайнятості проведено  презентацію роботодавця – Рожищенського районного військового комісаріату.

Розпочав захід Ярослав Гулавський провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенського районного відділення Волинського обласного центру зайнятості, який коротко ознайомив  присутніх з  основними завданнями та роботою служби зайнятості стосовно допомоги у працевлаштуванні безробітних громадян та укомплектування військових частин кваліфікованими військовими.

Роботодавця представляли т.в.о. старшого офіцера відділення комплектування та призову Рожищенського РВК, старшина Володимир Копистко  та молодший сержант Сергій Волощук. Було презентовано (близько 500 вакансії), які підлягають комплектуванню військовослужбовцями за контрактом у військових частинах західного регіону: А1008, що базується у м. Володимир–Волинський, А1556-м. Ужгород Закарпатської області, А0284-м.Львів, а також  військових формувань, що розміщені на території Волинської області в смт. Ратно та смт.Луків Турійського району.

Володимир Копистко ознайомив присутніх (10 – чоловіків) з професією військового, основним завданням якого є  святий обов’язок захищати свою землю, свій рідний край, свою Батьківщину. Детально зупинився на  вимогах до кандидатів, які претендують на службу за контрактом на їх матеріальному забезпеченні.

Сергій Волощук, який у жовтні місяці 2017 року повернувся із зони АТО, зацікавив присутніх розповіддю з власного досвіду про реалії  військової служби.

Усім, хто виявить бажання служити за контрактом, рекомендовано звернутись у районний військовий комісаріат.

Ярослав Гулавський, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенського районного відділення Волинського обласного центру зайнятості                                                                                     

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024