ФутболНаРайоні: Огляд 6-го туру Чемпіонату району з футболу

25 Травня 2018, 15:30
2979

На календарі вже кінець травня, а це означає, що чемпіонат району з футболу в самому розпалі.

У неділю, 27 травня, на свято Трійці відбудеться, напевно, один з найцікавіших турів цьогорічного розіграшу. Сподіваємось, наші очікування стануть реальністю. А хто ж зустрінеться в недільних матчах?

Після п’яти зіграних турів обидві команди знаходяться найнижче серед усіх в турнірній таблиці, не маючи в своєму активі жодного очка. Це матч між ФК «Юність» (Переспа) та ФК «Жидичин». Про мотивацію кожної з команд не варто й нагадувати. Вона однозначно зашкалює, адже відчувши смак набраних очок, надалі справи підуть значно краще. Гості спробують знову показати свій потенціал у виїзній грі, а «Юність», без сумніву, на домашньому стадіоні всі сили направить на перемогу. Попри становище аутсайдерів, очікується серйозний й захоплюючий поєдинок. Місце і час гри: с. Переспа, 11:30 год.

Наступний матч огляду – ФК «Топільно» - ФК «Духче». Ігри цих команд завжди несуть інтригу і мають захоплюючий характер. Як правило, за аналізом минулих ігор, багато голів колективи не забивають, що свідчить про серйозну тактичну підготовку і націленість на результат. Команди посідають 5 і 6 місця в турнірній таблиці, але ФК «Духче» за умови двох перенесених ігор, має кращі показники, ніж «Топільно», що відіграло 5 матчів. Як складуться обставини після цього туру, вирішить гра в неділю. Місце і час гри: стадіон села Топільно, 12:30 год.

На нинішнього лідера «Сокіл» знову чекає непростий виїзд. Цього разу в Рудню, де проблеми спробує створити місцева команда «КСПТ». Обидва колективи перемогли в минулому турі, а тому  в хорошому настрої підходять до цього матчу. З історії протистоянь важко спрогнозувати результат: у 2016 році 6 очок взяв «Сокіл», у 2017 – «КСПТ». Та все ж, недільний матч відіграє велику роль у формуванні підсумкової таблиці, тому боротьба між командами буде на кожному клаптику поля - вага поразки надто велика. Гра відбудеться в неділю на стадіоні села Рудня. Початок  - 11:30 год.

В останньому матчі огляду цього туру зустрінуться «Торпедо» (Копачівка) та «Кременець». Обидві команди мають по 9 набраних очок, при чому у господарів дві гри в запасі. Міцний «Кременець» випробує свої сили тепер в лігві чинного чемпіона району. Підтримка домашніх трибун стане чудовою мотивацією для «торпедівців», проте, не слід й забувати, що два тури поспіль команда не грала в районі через участь в чемпіонаті області. Тому поєдинок буде непростим для обох команд. Місце й час зустрічі: стадіон «Шкільний» села Копачівка, 12:00 год.

Очікується спекотна святкова неділя, тому запасайтесь водичкою і гайда на футбол вболівати за своїх!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024