«Нафтогаз України» просить владу припинити опалювальний сезон достроково

02 Квітня 2016, 21:30
1553

Найбільший в Україні державний енергохолдинг "Нафтогаз України" рекомендує органам місцевої влади прийняти рішення про завершення опалювального сезону якомога швидше, якщо це дозволяють поточні погодні умови в регіоні, йдеться в повідомленні компанії, - інформує «УНІАН».

"В умовах, коли у більшості жителів багатоквартирних будинків старої забудови немає можливості індивідуально регулювати опалення в своїх квартирах, продовження опалювального сезону у теплі дні призведе до необгрунтованих витрат споживачів", - йдеться в повідомленні "Нафтогазу".

"Нафтогаз" також просить бюджетні організації та ОСББ розглянути можливість відключення від опалення з власної ініціативи.

"Такий крок дозволить не лише зберегти ресурс природного газу, але і помітно заощадити кошти власників житла та юридичних осіб. За інформацією ПАТ "Київенерго", до компанії надійшло вже близько 800 заявок на відключення", - відзначили в компанії.

У "Нафтогазі" нагадали, що згідно до чинного законодавства, підставою для припинення опалювального сезону може бути збереження середньої температури повітря вище +8 градусів протягом трьох діб.

"Нагадаємо, що минулого року опалювальний сезон у Києві було завершено 8 квітня", - додали в компанії.
 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024