Рожищенські активісти записали відеозвернення до мешканців Нідерландів

02 Квітня 2016, 13:50
2734 Джерело: Відеокадр

Рожищенські школярі, активісти громадського руху "Мистецький форпост" зняли відеозвернення до мешканців Нідерландів, приурочене до Референдуму 6 квітня щодо Угоди про асоціацію Україна — ЄС.

Ролик зі зверненням з'явився сьогодні на каналі Youtube

Район.Рожище поцікавився у голови ГР "Мистецький форпост" Віталія Шевченка щодо ідеї та хто допомагав у її реалізації.

"Мистецький форпост" не може стояти осторонь суспільно-політичного життя в Україні. В мене виникла ідея зробити відеозвернення до жителів нідерландів напередодні референдуму 6 квітня, — розповів Віталій. — Текст допомагали скласти методисти БДТ Тетяна Михалевич та Світлана Денисюк. Переклала англійською мовою керівник гуртків БДТ "Спілкуємося англійською" Тетяна Воробйова. Озвучили звернення вихованці БДТ, учні НВК №4 Малиш МаріяТрофімчук Анна, Поліщук Аліна, Яблонська Олена, Панасюк Ангеліна. Відео відзняв Олександр Трофімчук. Відеомонтаж — Оксани Петрук. Я вдячний всім,  хто долучився і сприяв у виготовленні ролика".

Активісти сподіваються на позитивний результат референдуму для України.

Між тим, за даними дослідження агенції I&O Research, 38% голландців готові проголосувати на референдумі в квітні "проти" ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а 32% — "за", інформує "Європейська правда". Суттєву шкоду українській репутації у середовищі прагматичних голандців завдали ситуація з викраденими картинами голландських художників та високий рівень корупції в Україні.

 

Коментарі
19 Грудня 2016, 21:15
ага!!!!.їм те звернення до одного місця... ПЕРЕМОГА»!!! Украине официально отказали в статусе кандидата на вступление в Евросоюз<br/><br/>Европейский Союз распространил официальное заявление, в котором подтверждается, что Украина не получит статуса кандидата на вступление.<br/><br/>Кроме того, ЕС не даст Украине военных гарантий или военной помощи. Соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС, а также не даст права на свободное передвижение ее граждан в ЕС.<br/><br/>«Соглашение подтверждает продолжение сотрудничества с Украиной в сфере безопасности, в частности предотвращения конфликтов и нераспространения оружия массового уничтожения, однако оно не содержит обязательств ЕС или его стран членов по предоставлению гарантий коллективной безопасности или другой военной помощи Украине», — говорится в документе.<br/>В заявлении саммита ЕС также говорится, что соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС.<br/>Европейский Союз распространил официальное заявление, в котором подтверждается, что Украина не получит статуса кандидата на вступление.<br/><br/>Кроме того, ЕС не даст Украине военных гарантий или военной помощи. Соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС, а также не даст права на свободное передвижение ее граждан в ЕС.<br/><br/>«Соглашение подтверждает продолжение сотрудничества с Украиной в сфере безопасности, в частности предотвращения конфликтов и нераспространения оружия массового уничтожения, однако оно не содержит обязательств ЕС или его стран членов по предоставлению гарантий коллективной безопасности или другой военной помощи Украине», — говорится в документе.<br/>В заявлении саммита ЕС также говорится, что соглашение об ассоциации не предоставит гражданам Украины право на жительство или работу в ЕС.<br/><br/>http://ukr-biz.com.ua/2016/12/15/перемога-украине-офи..
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024