Учасниця шоу «Міняю жінку» з Топільна поділилася враженнями від зйомок

24 Травня 2018, 11:55
18140

Подружжя Герасимчуків з Топільна, Рожищенського району, що на Волині взяли участь у зйомках популярного шоу, виробництва телеканалу 1+1 «Міняю жінку».

Юлія Герасимчук спеціально для читачів Район.Рожище розповіла чому вирішила «помінятися» сім'ями.

Юлія та Олександр Герасимчуки вже понад 10 років у шлюбі. Жінка зізнається, що до цього часу жодного дня не проводили окремо один від одного.

7
Юлія та Олександр Герасимчуки
Юлія та Олександр Герасимчуки

8
Юлія та Олександр Герасимчуки
Юлія та Олександр Герасимчуки

Молода сім'я виховує двох чарівних донечок 9-річну Софійку та 5-річну Дарію.

3

3

Юлія не тільки кохана дружина, любляча матуся, а й бізнес-вумен - власниця весільного салону «DARIA» у Луцьку.

4

Ідея взяти участь у шоу виникла саме у Юлії, а чоловік підтримав бажання дружини.

«Насправді ми пішли на цей проект щоб урізноманітнити наші будні, аби взяти для себе щось нове: нових вражень, емоцій, новизни, - посміхаючись розповідає наша співрозмовниця. - Хотілося побачити, які стосунки в інших родинах і як люди виходять з тих чи інших життєвих ситуацій. Ну і, звичайно, отримати часточку адреналіну, куди ж без нього».

«Нова родина», куди потрапила Юлія, проживає у Запорізькій області в селі Таврія. Панянка зізнається, що звикати до нової сім'ї було не дуже важко, адже вона комунікабельна людина та швидко знаходить спільну мову з різними людьми. Тому в родину влилася одразу. А от за своїм чоловіком та донечками почала сумувати відразу, бо не звикла так довго покидати рідних та близьких серцю людей.

«Що до користі в цьому проекті, то звісно, користь велика для кожного з нас, - каже Юлія. - Людина повністю переоцінює своє життя, розуміє наскільки важлива для неї власне її родина, починає цінити те, чого раніше десь не помічала, чи не брала до уваги.

Це велика нагода виправити свої помилки, попрацювати над собою, розвиватися, і зрозуміти, що за все що ми маємо у цьому житті потрібно дякувати Богу. Цінити те, що дав нам Господь та берегти своє сімейне гніздечко».

А як проходили зйомки та які курйози очікували на нашу землячку, можна буде побачити вже у четвер, 24 травня, об 22:30 год на телеканалі 1+1.

8

6

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Рожище» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа).

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024