Переселенців та демобілізованих рожищан навчать заробляти гроші в інтернеті

01 Квітня 2016, 14:10
1548

Всеукраїнська організація «Центр зайнятості вільних людей» запрошує волинян – ВПО, ветеранів АТО та членів їх родин — на безкоштовний навчальний курс з  маркетингу в соціальних медіа (SMM) у рамках проекту «Працевлаштування та соціальна реабілітація ВПО та ветеранів АТО», який фінансується USAID UCBI.

Район.Рожище поцікавився у координаторки луцького представництва «Центру зайнятості вільних людей» Ази Голощапової детальніше про курс SMM, а також про те, чим займається їх організація та які ще курси для переселенців та атовців пропонує.

«Представництво всеукраїнської організації «Центр зайнятості вільних людей» у Луцьку працює на базі ГО "Переселенці Криму та Донбасу". В рамках проекту «Працевлаштування та соціальна реабілітація ВПО та ветеранів АТО», який фінансується USAID UCBI, ми надаємо допомогу в працевлаштуванні та перенавчанні вищевказанних категорій", — розповідає громадська активістка.

За її словами, вже було проведено курси зі створення та верстки сайтів, копірайтингу, хенд-мейду, фотографування, тренінги з використання новітніх технологій в пошуку роботи та по фрілансу в Луцьку і Ковелі.

Курс SMM передбачає 4 заняття по суботах по 2 години. Тренер – фахівець Комп’ютерної академії «ШАГ». Запис на навчання – за номером 066 333 59 50.

Перше заняття відбудеться уже завтра, 2 квітня, о 12:30 за адресою: м. Луцьк, вул. Грушевського, 1, Центральна міська бібліотека для дітей.

Організатори обіцяють навчити заробляти гроші за допомогою соцмереж. Зголошуйтесь!!!


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024