Рожищенський екс-нардеп заперечує свою втечу до Великобританії

23 Липня 2015, 14:16
1836

Екс-голова державного оборонного підприємства «Укрспецекспорт» Сергій Бондарук запевняє, що не приховується від слідства у Великобританії, а знаходиться там у службовому відрядженні як офіцер СБУ

На своїй офіційній сторінці в Facebook він пише: «Це було відомо СБУ й ГПУ ще з грудня 2014р. Я дійсно знаходжуся в Британії, і це не було таємницею ні для «діамантових прокурорів», ані для офіційної влади Великої Британії.»

Сергій Бондарук зазначає, що не має жодного стосунку до сфабрикованих і сфальсифікованих звинувачень з боку Генеральної прокуратури України.

За його словами, вся абсурдність ситуації полягає в тому, що замість того, щоб арештовувати замовників та виконавців розстрілів на Майдані Гідності та проводити об’єктивне розслідування корумпованих дій чиновників, сама влада не знаходить кращої функції для ГПУ, ніж використовувати її як кризове піар-агенство для імітації роботи та для відволікання суспільства.

 «Революція Гідності не закінчилася і громадяни повинні чітко усвідомлювати, що «революціонери приватизованої сцени» Майдану та революціонери Майдану - це різні групи людей, з різним світоглядом життя. Одна група зайняла владні кабінети та продовжує спадкову політику минулої влади, а друга - стала захисниками країни, волонтерами, справжніми борцями з корупцією та продовжує Революцію Гідності» - написав Бондарук.

Нагадаємо, що екс-нардепа від двадцятого округу Сергія Бондарука виявили у Великобританії.  Як стало відомо від 15 червня, він підозрюється у незаконному заволодінні більше 7 млн. доларів та оголошений Інтерполом у міжнародний розшук.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024