У Мильську хочуть вишити оберіг для села

20 Травня 2018, 22:40
3409

Мешканці Мильська не тільки долучилися до Всеукраїнського флешмобу в День вишиванки, а й вирішили вишити великий рушник-оберіг для села.

Школа  в селі  Мильськ – це не тільки місце де здобувають знання, це своєрідний осередок творчості, винахідливості та креативу. Учнівський та педагогічний колектив, як справжня шкільна родина,  має свої традиції, яких непохитно дотримується.

Тож безсумнівно, у День вишиванки і дорослі, і діти поспішали до навчального закладу у вишуканому вбранні, вишитому люблячими руками. Далі обов’язковий флешмоб та фотосесія, а після обіду до святкування долучається все село.

Люди збираються у клубі щоб подивитися святковий концерт, активними учасниками якого є, знову ж таки, учні та вчителі. Приємно, що кількість глядачів у вишиванках збільшується.

2

А ще цьогоріч мешканці Мильська вирішили вишити великий рушник, що стане  оберегом  села, місцеві майстрині охоче згодилися долучитися до красивої та благородної справи.  

Спонсорську допомогу надали сільський голова Олександр Овруцький та підприємець Микола Дацюк. Тож у наступний День вишиванки  Мильськ прикрашатиме власний  оберіг.

Коментарі
22 Травня 2018, 13:20
Олександр Овруцький та Микола Дацюк то добре. Ви Лесю Лавренюк розкрутіть на допомогу,а то людей пальонкою травить
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024