Рожище: підбили підсумки освітнього проекту «Зимова агрошкола»

19 Травня 2018, 18:55
2119

Днями на базі Луцького міського центру зайнятості підвели підсумки освітнього проекту «Зимова агрошкола».

Цей проект реалізовувався службою зайнятості упродовж десяти років спільно з департаментом агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації.

У ньому від Рожищенського району взяли участь жителька села Козин Наталія Кучмук та приватний підприємець Сергій Новосад.

Наталія Назарівна – колишня безробітна Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, учасниця освітнього проекту «Зимова агрошкола». Займається вирощуванням малини та квітникарством.

Починала свою власну справу з відвідування семінарів з квітникарства, садівництва, на яких намагалася задавати питання, знайомитися з новими людьми та обмінюватися досвідом. Наталія Назарівна охоче використовує нові підходи у розведенні квітів, особливо лілій, вирощування моркви, картоплі, у догляді за садом, а також освоює новітні технології в галузі квітникарства й садівництва.

Сергій Миколайович – мешканець міста Рожище, один із лекторів «Зимової агрошколи», вже багато років займається вирощуванням саджанців, різних плодових дерев, ліщини, тощо. Багато їздить по світу та проводить екскурсії по кращих європейських плантаціях, стараючись донести цей досвід до українських садоводів.

Повністю безкоштовно всі охочі можуть відвідати різного роду тренінги, семінари, отримати ту інформацію, яка навчає людей господарювати на землі та писати й реалізовувати успішні бізнес-плани, звернувшись до Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Світлана Макарчук, провідний юрисконсульт Рожищенської  районної філії Волинського обласного центру зайнятості

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024