Гілля біля мосту в Рожищі, можливо, приберуть до Великодня

29 Березня 2016, 18:03
1965

Благоустрій міста неабияк турбує його мешканців.

Зокрема, читач Район.Рожище Олег пише: "Якщо підніматися на міст у бік Вовнянки,  з правого боку, навпроти Волощука, було здійснено очистку дерев, гілки вирішили нікуди не вивозити, а купами поскладати. А що? З роками перегниє! Щодня ходжу пішки там, вибачте на слові, але цей безлад реально дістав! Там є ще купа зрізаних величезних дерев, які роками лежать, в той час, як можна було б використати їх в якості палива".

Справді, як можна побачити на фото, обабіч мосту — гілля і вже порохняві стовбури. Район.Рожище дізнавався, чи комунальники  планують щось робити з цим безладом?

"Ці дерева зрізали давно місцеві підприємці, так їх там і лишили. В принципі, прибирати це все маємо ми, але лежить це гілля і стовбури в такому місці, що до нього добратися дуже важко. Туди не може заїхати техніка. До Великодня постараємося там навести лад, що зможемо, то дістанемо і приберемо", — розповів Юрій Міщук, керівник «Дільниці благоустрою».

Лишається сподіватися, що комунальники таки дотримають слова та приберуть гілля з території. А рожищани — навчаться прибирати після себе...

1




 

Коментарі
30 Березня 2016, 11:28
<p>Підприємці позрізали.а комунгосп прибере? Може "той ", хто давав дозвіл на вирізку дерев мав потурбуватися,щоб підприємці все почистили! Гроші у кармані, а сміття і досі лежить.</p>
02 Квітня 2016, 17:42
Є таке поняття як "лебідка" - машина для піднімання або переміщення вантажів за допомогою тягового каната чи ланцюга.Думаю для керівницва "Дільниці благоустрою" цей технічний засіб не є новиною..))
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024