Сергій Мартиняк пропонує запровадити ще один обов'язковий платіж

23 Липня 2015, 09:28
1752

Депутат 20 округу Сергій Мартиняк пропонує запровадити ще один вид обов’язкового страхування – страхування цивільної відповідальності власників (наймачів) квартир у багатоквартирних житлових будинках.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, депутат пропонує надати право перевіряти наявність діючих договорів страхування керуючому багатоквартирного будинку

 На думку ініціатора закону, залучення страхових компаній до процесу відшкодування матеріального збитку, заподіяного визначеними в документі подіями, дозволить поліпшити добробут та соціальний захист постраждалих, а також зменшить матеріальні втрати фактичних винуватців. “Сьогодні необхідно ввести більш ефективну систему захисту громадян від матеріального збитку, який заподіюють пожежі, вибухи газу або пошкодження водою”, – йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

Крім того, нардеп пропонує доповнити Закон “Про житлово-комунальні послуги” нормами про обов’язок укласти відповідний договір страхування.  

Коментарі
30 Серпня 2016, 04:38
хай затраххххххххххххххххххххуууууууууууууууууууууййййййййййййййййєєєєєєєєєєєєєєєє від колісника джинамо та від мене.....
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024