У «Теплоцентрі» з'явився новий товар для ванних кімнат*

14 Травня 2018, 16:50
4066

Нові ванни з'явились в магазині «Теплоцентр». Діапазон їх розмірів дуже широкий.

У сучасних будинках і помешканнях ванні кімнати займають цілком особливе місце. В силу різних причин це приміщення виконує не лише утилізаційні функції, але й створює відповідну психологічну атмосферу. Адже саме у ванній кімнаті розпочинається і закінчується кожен день нашого життя.

Зранку нам дуже необхідний заряд бадьорості, а у вечері – приємний релакс. Саме відповідний інтер’єр у ванній кімнаті створює певну атмосферу, яка безпосередньо впливає на настрій і самопочуття мешканців дому чи квартири.

Кожному з нас потрібно хоча б кілька хвилин для відпочинку кожен день. У ванній кімнаті ми можемо хоча б деякий час присвятити собі й відпочити в розслаблюючій ванні.

Комфорт під час релаксуючого купання гарантують ванни з нового поступлення в магазині «Теплоцентр».

Нові ванни зроблені з акрилу, їх колір відповідає білому кольору кераміки, що дозволяє їм ідеально поєднуватися з іншим обладнанням у ванній кімнаті.  Є й стальні. Форми ванн ергономічні, що робить їх максимально комфортними.

Асиметричні ванни доступні як правосторонні, так і лівосторонні. Вони ідеальні як для просторих, так і для невеликих ванних кімнат.




Також у «Теплоцентрі» є широкий вибір меблів для ванної кімнати, а також дзеркала, раковини,  унітази.





Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024