Як новоспечених рожищенських матусь зі святом вітали

13 Травня 2018, 17:05
5211

Із Днем матері привітали в Рожищі всіх матусь, які перебувають із новонародженими дітками в пологовому відділенні Рожищенської ЦРЛ.

Про це повідомляється на сторінці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у Facebook.

«Сьогодні українці відзначають день найдорожчої у житті людини – мами. Це найважливіші жінки для кожного з нас. І здається закономірним, що ми відзначаємо таке свято.

З цієї нагоди працівники Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали у пологове відділення Рожищенської центральної районної лікарні та привітали породіль з Днем матері й вручили їм подарунки. 

Також, користуючись нагодою, соціальні працівники привітали медпрацівників відділення з Днем медичної сестри, Днем матері та подякували їм за їх невтомну працю. 

Особлива подяка за організацію заходу соціальна служба висловлює Вадиму Зінгелю, приватному підприємцю, депутату міської ради. 

Наголошуємо - День матері – це день, коли ми можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву і любов. Тому не забудьте привітати своїх найрідніших матусь», - йдеться у повідомленні.

1

1

5


Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39