Рожище, Курбаса: мешканці просять освітлити вулицю

25 Березня 2016, 19:40
1804

До депутата міськради Олександра Дулюка звернулися мешканці райцентру з вулиці Курбаса з проханням посприяти в освітленні їх вулиці.

Представник громади озвучив прохання на сьогоднішній сесії міськради та зауважив, що по вулиці стоять дерев'яні стовпи в досить хорошому стані, тож, можливо, для проведення освітлення достатньо придбання ліхтарів.

Натомість міський голова В'ячеслав Поліщук наголосив, що процедура не така проста, як видається, адже технічне заключення про придатність чи непридатність електроопор видає ПАТ «Волиньобленерго».  А також попросив депутата повторно підняти це питання після завершення першого півріччя, коли буде перерозподіл бюджету і, можливо, вивільняться додаткові кошти.

Почитати ще:

Рожищанин пропонує заселити депутатів на вулиці Орлика чи Багряного 

 

 

Коментарі
25 Березня 2016, 21:48
Мало дорогі до сина, тепер ще і світло до депутата)
26 Березня 2016, 00:04
Вони там в самообороні всі такі придуркуваті зібрались??? Сам же Дулюк і живе на Курбаса. Чого цього псевдопатріота лиш одна вулиця турбує, а більше жодна? Якось убого це виглядає...
26 Березня 2016, 00:25
Що тут незрозумілого - депутат представляє інтереси громади, в т.ч. на тій вулиці, де він сам живе. Недарма ж поділили їх по округах. Звернення людей з підписами є, його і озвучено.
26 Березня 2016, 00:32
Ну ти і Дулюк не розумний... А ша на Шкільного бочку преш! Сам далеко не втік!!!
26 Березня 2016, 01:01
Шановний Коля ,вулиця Курбаса знаходиться на окрузі за яким я закріплений і на якому за мене голосували це по перше. По друге я ще слава богу бачу добре і можу обійтись без освітлення,але в цьому районі проживає багато пенсіонерів і знаходиться молитовний дім.Дуже прикро що ви нажаль не переживаєте за то щоб кожна вулиця в Рожищі була освітлена.І ще прошу не ховайтесь за ніками ,якщо хочеш сказаи щось то скажи в очі чого ховатись.Якщо ховаєшся значить говориш не правду!
26 Березня 2016, 01:04
я, Коля)) а та вулиця, шо від першої школи до стадіона - там є світло? чи то не твій округ?
26 Березня 2016, 01:11
Яж тобі "коля" все пояснив я думаю що ти якщо подумаєш то зрозумієш.Освітлити в Рожищі потрібно всі вулиці.Не важливо яка буде рсвітлена перша а яка остання.І якщо скоріше буде освітлена вулиця Богдана Хмельницького то буде теж добре.Я пропонував щоб хоч на перехресті двох вулиць поставили ліхтар щоб для людей був орієнтир.Ти проти? "коля"
26 Березня 2016, 01:20
Перше: навчись елементарної грамоти, навчись грамотно писати і говорити, навчись толерантності і виваженості, культури спілкування. Власні імена пишуться з великї букви і в лапки не беруться. Ти, як депутат, як народний обранець, просто ЗОБОВЯЗАНИЙ грамотно і висловлюватись і писати. Ти - кращий з кращих, тебе обрав народ з-поміж усіх інших - це почесно!!! Далі - у чому резон освітлення перехрестя з технічної точки зору? Нульовий! Пояснюю, тобі, НАРОДНОМУ ОБРАНЦЮ, чому нульовий. Проект "на перехрестя" коштуватиме рівно стільки ж скільки і проект на всю вулицю. Далі, щоб "включити" світло на перехресті, до нього потрібно протягнути СІП від найближчого розгалуження більш потужної лінії, тобто з вулиці 1 Травня. Вартість таких робіт не набагато нижча, ніж вартість освітлення усієї вулиці (за мінусом вартості ліхтарів, кріплень і роботи). Січеш, "благодєтєль"? До речі, коли планували бюджет у минулому році, чому ти не виступив з цією ініціативою - вже б сьогодні мав світло, а так носишся як вжарений і не знаєш до якого берега тобі пристати...
26 Березня 2016, 01:49
А тобі Коля все не йметься,все тобі не так.То вулиця не та то грамотно тобі не відповіли. А що ти зробив хорошого для міста і для країни.Чи ти тільки сморід можеш розпускати.Вони два роки допомагають хлопцям ,не жаліють не часу свого ні грошей.А що ти робиш? Нажаль таких як ти у нас більшість, і тому нічого не змінюється! Але всьому свій час. І не біснуйтесь ніхто вам не мішав йти в депутати.
26 Березня 2016, 09:12
доКолі.якщо ти рожищанин , значить маєш свого депутата на окрузі. отож звернись до нього , зініціюй вирішення будь- якого нагального питання на свому окрузі. ЗРОБИ ХОЧ ЩОСЬ . без дій - це лише нікчемне бла,бла,бла. до Дулюка звернулись ВИБОРЦІ. відповідно його обов"язок відреагувати. хочеш покритикувати рободу депутата - наберись сміливості сказати це у вічі, або хоч прийди на сесію та зядай питання чого і чому.а так ти нікчема і боягуз
26 Березня 2016, 22:24
Свідомий, ти "окунь"? Що означає "зініціюй вирішення будь- якого нагального питання на свому окрузі. ЗРОБИ ХОЧ ЩОСЬ." Що це означає? Чому ти вирішив, що я нічого не роблю для громади, для міста? Хто ти такий щоб таке стверджувати? Невже ти думаєш, що лиш депутати, такі як Дулюк, щось можуть робити? Брєд! Удєл таких як він - контрабанда, "відщипування" від пожертв і хороводи з прапорами. Все. Де він був і що робив попередніх років пятнадцять? Чим він займався? Що корисного зробив для міста, для району, для країни? А щодо сесій... що я там забув? Ну і наприкінці... чому це я нікчема і боягуз? Я назвав своє імя - Микола. А ти хто, хто ти, свідомий?
26 Березня 2016, 22:31
Мудак ти коля.Якби знав хто ти то начистив тобі морду.Якщо сміливий назвись,вата кончена.
26 Березня 2016, 22:35
Може тобі розказати як добре сидіти в окопах. Чи може ти мені передачі на схід відправляв. Або назвись або закрий свій рот коля .
27 Березня 2016, 13:46
Молодець Коля правду ,говориш от бачите як її не люблять зразу й образи і мінталетет наших горе депутатів виявився.
27 Березня 2016, 14:20
До речі - гляньте на писанину Дулюк і на подальші пости: Лютий, До Колі - це ж один і той же писав. Пробілів після крапки не має))))
27 Березня 2016, 18:53
<p>Коля! Правильно пишеш, так як потрібно. А "Рожищанин" файно підсік.</p>
28 Березня 2016, 14:19
<p>Дулюк - не честивий, не порядний чоловік. У статті "Рожищанин пропонує заселити депутатів на вулиці Орлика чи Багряного" Дулюк написав наступне: "На моїй вулиці теж поки що освітлення нема.Немає можливості провести освітлення одразу по всіх вулицях. Збирай те підписи і звертайтесь у міську раду". Тобто він планував уже це звернення, сам його організував. Супер депутат, молодці люди, обирайте і далі таких "патріотів".</p>
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024