Навіз: виявили факт нецільового використання «дитячих» грошей

11 Травня 2018, 15:03
4759

Працівники Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 10 травня провели соціально-профілактичну роботу на території Навізької сільської ради.

Під час здійснення соціальної роботи відвідали 5 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, у яких виховується 19 дітей, – повідомляють у Рожищенському РЦСССДМ.

Під час профілактичної роботи з батьками перевірено умови їхньої життєдіяльності, надано консультації з питань формування усвідомленого батьківства, виховання дітей без насильства, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим соціальним середовищем. З двома батьками проведено бесіду щодо створення належних умов для проживання дітей у будинку. Соціальні працівники здійснили вибіркове обстеження у 5 сім’ях з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини та одне обстеження умов проживання дитини, яку виховує одинока матір. В одній сім’ї виявлено факт нецільового використання коштів, про що складено відповідний акт і підготовлено клопотання в управління соціального захисту населення райдержадміністрації про призупинення цієї виплати.

Проведено соціально-психологічну роботу із сім’єю учасники АТО, яка опинилася у складних життєвих обставинах щодо напрацювань шляхів виходу із складної життєвої ситуації.

У загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с. Навіз проведено тренінгове заняття на тему: «Самопізнання та самопрезентація» для учнів 9-11 класів. Під час заходу практичний психолог відділу соціальної роботи Центру Анастасія Александрова намагалася допомогти підліткам у розвитку самоусвідомлення та самосприйняття, формуванні уявлень про неповторність кожної людини, набутті навичок демонстрації власної неповторної особистості в соціальному середовищі. Учасникам вдалось глибше пізнати себе та однолітків за допомогою асоціативних образів, передавати власні відчуття, прислухатися до себе. Діти отримали корисні навички, та заряд позитивної енергії на майбутнє.

Також відбулася зустріч із сільським головою Олександром Антимисом, з яким обговорено питання здійснення соціальної роботи на території Навізької сільської ради.

Коментарі
11 Травня 2018, 21:39
от вже ревізори!!!!!!!!!!!!!!
11 Травня 2018, 23:23
А як ви хотіли,получити на халяву державні гроші,і щоб не перевіряли....правильно роблять, тільки всім би припиняли б....
12 Травня 2018, 00:21
А жанна що робить окрим звттив?
13 Травня 2018, 13:07
Там фактично всі сім'ї не раціонально використовують гроші. Більшість сімей їх витрачає на спиртне, а дітям що вже залишиться.... Чому автор не вказує прізвища....нехай знають наших героїв....<br/>Особисто я б цих грошей їм не платила, нехай ідуть працюють, а то звикли жити на даремні кошти....<br/>Гроші закінчуються знову родять дітей.... знову є гроші... а хто з їх думає про майбутнє цих дітей????????????????????
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром