8 травня: День народження святкує депутатка Рожищенської міськради

08 Травня 2018, 10:05
Котовська Вікторія Михайлівна 3005
Котовська Вікторія Михайлівна

8 травня на чергову сходинку свого молодого життя ступила чудова людина, педагог-організатор, депутатка Рожищенської міської ради – Котовська Вікторія Михайлівна.

Щиро вітаємо іменинницю. Бажаємо завжди залишатися на вершині творчості, при цьому долаючи усе нові та нові висоти. Нехай Господь обдаровує Вас, пані Вікторіє, своїми ласками та додає сили до народження нових креативних ідей та задумів.

Бажаємо реалізації усіх найнеймовірніших задумів, успішного впровадження у життя усіх усіх планів та нових ідей.  Нехай ніколи не міліють джерела Вашого таланту, а цьому сприяють найрідніші люди, друзі та колеги.

Бажаємо оптимізму, віри та доброї долі. Благополуччя, щастя та любові на купу років!

День ангела святкують:  Василь, Марко, Маркіян), Ніка, Сергій, Сильвест.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

У вівторок, 8 травня 2018 року, День пам’яті та примирення. Світова спільнота вшановує пам’ять жертв Другої світової війни (1939-1945). 

8 травня відзначається і Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять святого апостола і євангеліста Марка. Віруючі прикладаються до чудотворної Цареградської ікони Божої Матері.

8 травня в історії: 73 роки тому (1945) у передмісті Берліна Карлхорст представники німецького головнокомандування на чолі з генералом Кейтелем підписали акт про беззастережну капітуляцію збройних сил Німеччини. Цей документ за дорученням радянського уряду підписав маршал Радянського Союзу Георгій Жуков, а також союзники – представники США, Великої Британії та Франції.

Погода: Сьогодні очікується +20..+26 °C, без опадів, помірний вітер. Завтра: +19..+26 °C, зливовий дощ, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 8 травня відзначається день пам'яті святого апостола і євангеліста Марка. У народі його називали Марк Ключник. Вважається, що Марк відає ключами від дощів. «Якщо випаде у травні три дощі добрих, то і хліба буде на три роки повних».

Якщо співочі птахи прилітають зграями - на тепле літо. Якщо у цей день спостерігалась райдуга висока і крута - до хорошої погоди, якщо ж вона була низькою і пологою - до негоди.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024