6 травня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

06 Травня 2018, 07:20
3231

Доброго ранку, читачі! На календарі неділя, 6 травня.

Приймайте життя, як воно є й беріть від нього максимальну кількість позитиву. За філіжанкою улюбленої кави плануйте майбутній день, а всі незгоди залишайте на дні і в кавові гущі.

Гарного релаксу у вихідний, здійснення всіх планів й бадьорого прокидання!

День ангела святкують: Анатолій, Іван, Георгій (Юрій), Олександр.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православні християни та греко-католики вшановують пам'ять великомученика Георгія Побідоносця (Юрія Переможця, Юрія Змієборця). А також згадують у молитвах життя і діяння мучениці цариці Олександри.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: 6 травня віряни відзначають День святого великомученика Георгія Побідоносця.

Погода: Сьогодні очікується +12..+20 °C, без опадів, помірний вітер. Завтра: +13..+19 °C, переважно без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди:  6 травня відзначається день пам'яті великомученика Георгія Побідоносця. У народі його називали Єгорій Весняний, і пов'язано це було з приходом весни.

За народним повір'ям, Єгорій Весняний володіє чарівними ключами, котрими відмикає весняну землю і випускає росу, від чого розпочинається бурхливий ріст трав: «Єгорій землю відмикає». У цей час прилітають ластівки: «Ластівка прилетіла, скоро грім загримить».

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024