Рятувальники виявили ряд порушень у двох школах району

04 Травня 2018, 14:05
2371

Тривають перевірки протипожежного стану об’єктів з масовим перебуванням людей.

3 травня співробітники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській провели 8 позапланових перевірок закладів з масовим перебуванням людей на території Волинської області.

Усі перевірені об’єкти – загальноосвітні та дошкільні заклади Турійського, Рожищенського, Локачинського та Іваничівського районів – не обладнані системою протипожежного захисту.

Дерев’яні конструкції горищ не оброблені вогнетривким розчином у  загальноосвітніх школах I-II ступенів села Обенижі Турійського району та села Морозовичі Іваничівського району, а також в дитсадках сіл Морозовичі та Луковичі Іваничівського району.

У загальноосвітній школі села Навіз Рожищенського району не проведено заміри опору електромережі, а в школі села Духче Рожищенського району – ще й пошкоджена система блискавко захисту, а водонапірна вежа не пристосована для забору води пожежними автомобілями.

За результатами перевірок 3 посадові особи притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.

Напередодні, 2 травня, перевірки відбулися на 11 об’єктах – загальноосвітніх та дошкільних закладах Іваничівського, Камінь-Каширського районів та міста Нововолинська, а також у Шацькій районній лікарні. За порушення правил пожежної безпеки 10 керівників та посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.


Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024