Чи стане рожищенський ЦНАП ефективним інструментом взаємодії влади та громадян?

22 Березня 2016, 11:00
1755

У рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС на 2016-2017 роки на Волині вдосконалять роботу Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів) у Луцьку, Голобах, Маневичах, Володимирі-Волинському, Горохові та Любомлі.

Про це йшлося під час недавньої презентації проекту «ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади», яка відбулася в обласному центрі. 

Рожище, на жаль, не увійшло в перелік міст, які отримають фінансування на модернізацію. Втім, працівники ЦНАПу, який розташований за адресою вул. Незалежності, 31, продовжують працювати з метою надання якісних адмінпослуг громадянам.

Що ж являє собою рожищенський ЦНАП, які саме послуги він надає, чому, попри сумніви скептиків, звертатися до ЦНАПу – це дійсно зручно, яким має бути ідеальний ЦНАП та чому нинішній неідеальний, на кого рівняються рожищани, про труднощі та позитив у своїй роботі — Район.Рожище порозмовляв з начальником відділу «ЦНАП» Рожищенської РДА Юлею Федчук.

Детальніше — в ІНТЕРВ'Ю.

Коментарі
23 Березня 2016, 10:44
Шановна Алла, Ви, як редактор, чините неправильно. От для чого видаляєте коментарі???????????? Я про публікацію "Читачі Район. Рожище запитують у голови РДА". Що отримала по шапці з самого ранку від очільничків????? Стидотниця.
23 Березня 2016, 11:22
Шановна Таюне!<br/><br/>Було видалено лише ті коментарі, які містять образливу лексику і/або не мають прямого відношення до виконання чи невиконання функціональних обов'язків голови РДА. У нас такі правила - нецензурна чи образлива лексика заборонені на сайті Район.Рожище!<br/>Решта коментарів зафіксовано у списку питань, які будуть задані Інні Гайворонській.<br/>Розмова відбудеться сьогодні, тож на формування списку питань потрібен час. Зверніть, будь ласка, увагу - в тексті новин вказано, що коментарі з запитаннями потрібно надсилати до 23 березня, тобто до кінця дня 22-го. З цією метою було закрито коментарі під обома новинами про діалог влади та громади. <br/>Оскільки ваш коментар продубльовано під кількома новинами, свою відповідь я лишаю тут. А решта однакових коментарів видаляю.
23 Березня 2016, 16:29
Бачу потребу в дублюванні коментарів, оскільки видаляються коментарі не тільки з нецензурною та образливою лексикою, а й такі, що містять інший характер. Наприклад, коментар щодо призначення відділом освіти та молоді І.Сергійчук. Р.S. Ті, хто вчасно приходить на роботу (а вчасно це до 8 години, а не у 8 і пізніше, встигають читати усілякі коментарі до моменту їх видалення.
23 Березня 2016, 22:49
А докладніше - там звучало щось на зразок &quot;пасія Савчука&quot;... Саме тому коментар був видалений. Завтра на сайті Район.Рожище буде детальна відповідь на питання освітян щодо призначення начальника відділу освіти. <br/>Нас дуже тішить, що ви починаєте свій робочий день з читання коментарів на сайті Район.Рожище.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024