3 травня: День народження святкує рожищенська візажистка

03 Травня 2018, 06:10
7068

3 травня Новий рік свого молодого життя святкує рожищенська стиліст-візажистка Альона Данильченко.

Вітаємо іменинницю!  Нехай у Вас, Альоно, здійснюється усе задумане, щодень приносить лише добрі новини,  позитивний настрій та натхнення.

Бажаємо родинного затишку та спокою, здоров’я усім рідним та близьким – адже це основа основ справжнього жіночого щастя.

Нехай Вас оминають навіть найдрібніші негаразди, а дім повниться радістю. Многая літа!

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Майстер-клас з новорічного макіяжу від рожищенської візажистки Альони Данильченко.

День ангела святкують:  Григорій, Микола, Олександр, Федір.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

У четвер, 3 травня 2018 року, аж декілька свят і визначних дат, які відзначають офіційно й неофіційно.

3 травня - Всесвітній День свободи преси (World Press Freedom Day). Його проголосила у 1993 році Генеральна Асамблея ООН. Всесвітній день свободи преси є щорічним нагадуванням міжнародній спільноті про те, що свобода друку і свобода вираження думок є основними правами, закріпленими у Загальній декларації прав людини. 3 травня також віддають данину пам'яті професійним працівникам засобів масової інформації, які загинули при виконанні своїх обов'язків. 

Також 3 травня - Всесвітній день Сонця. Для Землі Сонце - потужне джерело космічної енергії, яке дає світло і тепло, необхідні для рослинного і тваринного світу, визначає екологію планети. відновлювальною енергією. Щоб привернути увагу до можливостей використання поновлюваних джерел енергії, Європейське відділення Міжнародного товариства сонячної енергії (МОСЕ) (ISES-Europe), починаючи з 1994 року, на добровільній основі організовує щорічний День Сонця, який відзначається 3 травня. 

А ще 3 травня неофіційне професійне свято майстрів солодкої випічки, тортів, тістечок та різноманітних десертів - День кондитера.

Національне свято Республіки Польща – Свято Конституції 3 травня (Święto Narodowe Trzeciego Maja). Цього дня 1791 року Надзвичайний Сейм Речі Посполитої ухвалив Конституцію 3 травня, першу Конституцію в Європі та другу у світі (після Конституції США). 

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих:  Православна церква вшановує пам'ять преподобного Феодора Трихіни. Віруючі приклоняються до Володимирської ікони Божої Матері та Кіпрської ікони Божої Матері.

Погода:  Сьогодні очікується +18..+27 °C , без опадів, слабкий вітер. Завтра: +19..+26 °C, зливовий дощ, легкий вітер.

Народний прогноз погоди:  3 травня відзначається день пам'яті Федора Трихини. З давніх часів існує традиція у цей день поминати своїх померлих родичів і відвідувати кладовища. Спостерігаючи за погодою наші пращури помітили, що дощ у цей день віщує хороший врожай.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментарі
03 Травня 2018, 09:48
Приєднуюсь до привітань
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024