Демобілізованого бійця Івана Пащука поховали у Залісцях

21 Березня 2016, 11:40
2334

Учора в селі Залісці в останню путь провели демобілізованого бійця АТО Івана Пащука.

Попрощатися з Героєм, другом та побратимом прийшли його рідні, військовослужбовці, перший заступник голови РДА Ігор Шкільний та голова Залісцівської сільської ради Галина Микитюк.

Чому пішов із життя Іван Пащук? Напевно, так і залишиться для кожного загадкою. Адже в рідних Залісцях про нього говорять тільки хороше, пишуть рожищенські самооборонівці. 

Голова сільради Галина Микитюк каже про Івана, який був її сусідом, що хлопець був добрим, дуже роботящим, зажди відгукувався на прохання допомогти.
— Я Івана знаю зі служби, служили в одному підрозділі, — говорить Руслан Мигдалюк, голова ГО «Рожищенського районного об’єднання учасників АТО». — Хлопець був снайпером. Відповідальний, виконавчий, про таки говорять «спец своєї справи». Нещодавно я з ним спілкувався, дізнавався де працює, як справи, запитав, чи не хоче, бува, піти знову до війська за контрактом. Але почув таку відповідь: «Я вже наслужився…». Коли ж мені повідомили, що з Іваном така біда трапилася, відразу не повірив, бо це була людина зі «снайперською витримкою»…

Випадок із військовослужбовцем вкотре переконує в тому, що людині, яка бачила смерть, вкрай необхідно за допомогою спеціалістів-психологів правильно виходити зі стану «війна-мир».

Нагадаємо, Іван Пащук покінчив життя самогубством у будинку своїх родичів в селі Липляни Ківерцівського району. Мотиви вчинку – невідомі, — розповів Район.Рожище майор райвідділу поліції Богдан Дем’янчук.





Фото: ГО "Народна самооборона м. Рожище"

 

Почитати ще:

Як отримати грошову допомогу та де пролікуватися демобілізованим рожищенцям?

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024