Юна рожищанка виборола «срібло» на Всеукраїнському дитячому конкурсі

01 Травня 2018, 11:20
Вікторія Гурська зі своєю ученицею Софією Міненко 4728
Вікторія Гурська зі своєю ученицею Софією Міненко

Софія Міненко з Рожища здобула ІІ місце на Всеукраїнському дитячому конкурсі «Супер Діти» у Білій Церкві. 

Про це журналістам Район.Рожище розповіла наставниця та керівник з вокалу Вікторія Гурська.

У складі зіркового журі конкурсу були: Ксандр Литвиненко (вокаліст гурту «БраZZерс»), Вадим Дійкевич (учасник шоу «Х-фактор»), Ольга Дубицька (член союзу художників України), Христина Заяць (Teacher D.Side Studio, учасниця проекту «Танцюють всі 8 сезон»), ТoluOmis (Команда Soul power), Ганна Гурєєва (співзасновник Академії танців Isadora), Світлана Дядюн (балетмейстер театру ім. П. Саксаганського).

Фестивальний день тривав з 8 ранку до 9 вечора і включав у себе 146 номерів у номінаціях: соло і дуети, східні танці, соло хореографія, вокал колективи, театри.

За словами викладачки, Софія майстерно виконала пісню «Adagio» (Б. Робертс та Р. Аллісон), чим заполонила серця вимогливих суддів, які серед 24 номерів віддали рожищенській вокалістці друге почесне місце. 

«Хочеться зауважити, що на конкурсі були дуже талановиті та сильні вокалісти, - каже Вікторія Гурська. - У Софії це був перший в житті конкурс на всеукраїнському рівні. Тому, звісно, були хвилювання, але ми приїхали на конкурс перемагати. Інакше ніяк". 

Вікторія Гурська та Софія дуже раді такому досягненню і надалі обіцяють показувати ще кращі результати. 

1
Переможниця Софія Міненко
Переможниця Софія Міненко


 

Коментарі
01 Травня 2018, 17:10
Молодець, Софійко. Ми тобою гордимося!
01 Травня 2018, 19:57
Нехай у всіх планах і починаннях тебе супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, талант твій приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття та звершення.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39