Район.Рожище оголошує діалог влади та громади!

20 Березня 2016, 14:35
2180

24 березня на черговій сесії районної ради очільниця виконавчої влади в районі Інна Гайворонська звітуватиме перед депутатами про проведену роботу за рік.

У зв'язку з цим Район.Рожище оголошує ДІАЛОГ влади та громади!

Надсилайте свої запитання до голови райдержадміністрації на редакційну електронку [email protected] або пишіть їх у коментарях під цієї публікацією до 23 березня (середи).

Вкажіть своє ім'я, назву населеного пункту  та напишіть запитання.

Чекаємо ваші запитання до 23 березня!

Ми обов’язково поставимо всі запитання очільниці райдержадміністрації та опублікуємо відповіді на сайті Район.Рожище 24 березня.

ДІАЛОГ — це ваш шанс запитати про те, що вас цікавить, та отримати відповідь!!!

P.S. CИСТЕМА КОМЕНТУВАННЯ БУЛА ЗАКРИТА, ОСКІЛЬКИ ПИТАННЯ ДО ГОЛОВИ РДА МИ ЗБИРАЛИ ДО КІНЦЯ ДНЯ, 22 БЕРЕЗНЯ. НА ФОРМУВАННЯ СПИСКУ ПИТАНЬ ТА ПІДГОТОВКУ ДО ІНТЕРВ'Ю ПОТРІБЕН ЧАС. ВІДПОВІДІ БУДУТЬ ОПУБЛІКОВАНІ НА САЙТІ РАЙОН.РОЖИЩЕ ЗАВТРА, 24 БЕРЕЗНЯ.

ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ЦІКАВІ ЗАПИТАННЯ!

 

Почитати ще:

Коментарі
22 Березня 2016, 10:53
Коли закінчується цього року опалювальний сезон у районі, зокрема в дитячих садочках? Чи не повториться минулорічна ситуація, коли після виключення тепла у квітні були приморозки, а температура у спальнях дитячих становила тільки 8 градусів? Батьки готові були придбати за власний кошт обігрівач, а не можна - бо стара проводка, і може згоріти! Виникає дивна ситуація. Батьки готові допомогти дітям і садочку фінансово, а не можуть. Бо вже стільки років не виділяються кошти на заміну проводки, зокрема в ДНЗ № 1. Коли ці кошти будуть виділені?.. Я, наприклад, не маю можливості, як інші, віддавати дитину на цілий день діду-бабі, бо обоє з чоловіком працюємо. І ще не стільки заробляємо, щоб наймати няню. Знаю, що у третьому садочку можна включати обігрівач в період вимкнення опалення.
22 Березня 2016, 11:17
Якщо взяти всі проведені ремонтні роботи в закладах освіти міста батьками то виникае питання на якому балансі вони
22 Березня 2016, 11:33
На днях ми, Культурне об'єднання «Арт Лайф», проводили в соц.мережі опитування щодо думки містян та жителів району про доцільність «реорганізації» Івана Купала в енто-фестиваль української народної творчості та історії з тематикою Рожищенського краю. Створити на базі «язичницького» свята, яке не святкується та відмінене екс-очільником РДА В. Масаловим, щось своє, народне, самобутнє та унікальне. Запропонували свою загальну концепцію. <br/><br/>Парк пустує – він по суті помаленьку відмирає, а такий фестиваль зміг би вдихнути в нього нове життя. Громадським осередкам, активістам, відповідним службам, ПП та всім жителям пропонувалось долучитися до «створення» чогось нового, того, що стане «новою візітівкою м.Рожище». <br/><br/>Чи є можливість відродити цей фестиваль для містян? Є чудовий фестиваль у смт. Дубище, однак в «Івана Купала» були свої особливі традиції, які були до душі жителям Рожища. Голосування показує, що з опитаної аудиторії 95% - за таку реорганізацію цього фестивалю саме в українській тематиці з відголосками Історії Рожищенського краю, популяризації народного мистцества, традицій, пісні, а також започаткуванням нових традицій. <br/><br/>Зі свого боку КО Арт Лайф і ряд інших організацій та осередків пропонує всім разом долучитись до відновлення етнофестивалю у разі такої можливості, створити організаційний комітет, до якого буде запрошено представників організацій, влади, ПП та активних і творчих людей для розроблення майбутньої концепції цього загального дійства.
22 Березня 2016, 17:46
А чому за стільки часу в такому файному парку, який окультурив Алієв, не зробити спортивний майданчик, щоб займалися громадяни спортом, а не пиво купляли в &quot;бурулі&quot;? Парк для активношл відпочинку. Як кафе поставити, то бігом все знаходиться....
22 Березня 2016, 17:49
Коли нарешті зроблять дорогу по Шевченка, від Марка Вовчка і далі? Крім Алієва , ЦАРСТВО ЙОМУ НЕБЕСНЕ,ніхто нічого не робить.
22 Березня 2016, 17:53
На рахунок службового авто. Чому Шкільний роз'їжджає на службовому авто, як на свому? Нехай дійсно краще хай спортмайданчик в парку зробить. А, то пиво в свому кафе продає. Хватить пити потрібно здоровий спосіб життя пропагувати. В парку порядок
22 Березня 2016, 17:55
Чому нам дійсно не роблять дорогу? А саме Шевченка.
22 Березня 2016, 18:05
Живемо без ліхтарів усю нашу незалежність, контраст одразу ніби на перехресті вулиць м.Рожище Наталіі Ужвій та с.Топільне вул. Жовтнева з 21 ст. попадаєш у 19 ст. Неоднаразово звертались до екс сілького голови, відповіді не отримали, не знаємо куди нам звернутись ще. Можливо це можна якось урегулювати?
23 Березня 2016, 02:02
А чи їздила коли небудь пані Інна по дорозі на Сокіл?Якщо їздила то нехай розкаже свої враження про стан дороги.А питання у мене просте-коли буде проведений кап. ремонт дороги?Але не так робити як недавно зробили до Оленівки.Не треба в грязь кидати і так не якісний асфальт.Прохання перевірити відмивання коштів на цьому участку дороги.І взагалі у нашому районі питань до влади є дуже багато.На мою думку такий звіт та діалог повинен бути кожного місяця.
25/04/2024 Четвер
25.04.2024