Екс-поліцейський з райвідділення вважає своє звільнення неправомірним

20 Березня 2016, 10:00
4186 Джерело: Скриншот з відео Громадське.Волинь

У Волинський окружний адміністративний суду надійшла позовна заява екс-заступника начальника Рожищенського райвідділу поліції, колишнього начальника райвідділу міліції у Маневицькому районі  Ігоря Ісакова щодо неправомірного, на його думку, звільнення із займаної посади в результаті переатестації. Судове засідання у даній справі розпочалося у п’ятницю, 18 березня, повідомляє Громадське.Волинь.

Представник відповідача, Головного управління Національної поліції у Волинській області, не з’явився у зв’язку з проведенням наради. Тому засідання проводилось без нього.

Ігор Ісаков подав заяву про забезпечення належних доказів. Саме це питання й розглядалось під час першого судового засідання.

В результаті, головуюча суддя Віра Смокович ухвалила: «Заяву позивача про забезпечення доказів задовільнити. Витребувати у Головного управління Національної поліції У Волинській області належним чином засвідченні документи. А саме: копію наказу по особовому складу № 34 від 25 лютого 2016 року та всі документи, які були підставою для його прийняття; довідку про грошове забезпечення Ісакова Ігоря Григоровича; копію атестаційного листа та інших матеріалів, які подавались на розгляд атестаційній комісії; копію відомості з результатами тестування позивача; копію протоколу та висновку атестаційної комісії; копію наказу про склад атестаційної комісії; копію наказу та склад апеляційної комісії; копію протоколу та висновки апеляційної комісії; декларацію про доходи; послужний список форми один; інформаційну довідку; висновок про результати перевірки достовірних відомостей, які передбачені пунктом другим частини п’ятої Закону України про очищення влади; інформацію з відкритих джерел».

Коментарі
20 Березня 2016, 15:14
для чого копіювати статті?
20 Березня 2016, 16:22
Інформація стосується колишнього заступника начальника відділення поліції району, тож може бути цікава читачам Район.Рожище.<br/>Якщо ви про посилання на Громадське.Волинь, то воно вже стоїть. Поспішали й забули поставити активний лінк, перепрошуємо.
28 Березня 2016, 19:38
&lt;p&gt;Ігор ви правильно поступили.вальчуків треба виховувати&lt;/p&gt;
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024