29 квітня: День народження святкує депутатка Рожищенської районної ради

29 Квітня 2018, 05:30
Оксана Філіпчук 3925
Оксана Філіпчук

29 квітня Новий рік свого молодого життя святкує директорка Рожищенської районної друкарні, депутатка райради - Оксана Філіпчук.

Щиро вітаємо іменинницю. Бажаємо оптимізму та повноводного джерела наснаги.

Нехай усе задумане здійснюється, приносячи щодня лише позитивні емоції та хороший настрій.

Бажаємо міцного здоров’я, спокою на душі та серці,  радості та удачі, а ще – доброї долі та Божого благословіння!

День ангела святкують:  Василина, Галина, Ірина, Леонід, Михайло, Ніка, Павло, Тимофій.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

У неділю, 29 квітня 2018 року, цікаве свято – Міжнародний день танцю

29 квітня в історії:  100 років з дня прийняття Конституції Української Народної Республіки. 100 років з дня проголошення Української Держави (Гетьманату Павла Скоропадського). 100 років з дня створення Українського військово-морського флоту.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих:  Православна церква вшановує пам'ять мучениць Агапiї, Ірини i Хіонiї; мученика Леонiда i мучениць Харiєси, Нiки, Галини, Калiси, Нунехiї, Василiси, Феодори, Ірини та iнших.

Погода:  Сьогодні очікується +14..+27 °C , без опадів, слабкий вітер. Завтра: +17..+26 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди:  29 квітня відзначається день пам'яті святих мучениць Ірини, Агапії і Хіонії. У народі святу Ірину називали «Розрий берега», оскільки при весняних стоках води стаються обриви річкових берегів, зсуви.

Вода підмиває береги. Також святу Ірину називали Розсадницею і у цей день сіяли капусту на розсаду. Наші пращури примітили: «Якщо ярки заграють і знову замерзнуть - чекай перешкоди на врожай».

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром