Міський голова привітав комунальників з професійним святом

19 Березня 2016, 11:40
1477

20 березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства. З цієї нагоди міський голова Рожища В'ячеслав Поліщук звернувся зі святковими привітаннями з офіційної сторінки міськради на Фейсбуку.

"Це люди, які дбають про наш з вами комфорт. Вони прибирають там, де ми насмітили, лагодять те, що ми вивели з ладу. Вони забезпечують ті блага, без яких ми не уявляємо тепер свого життя. Водночас тільки зрідка отримують у відповідь хоча б «спасибі», а частіше - нарікання, що має бути чистіше, краще, швидше… Важко знайти щось ідеальне у світі. Попри це, ми маємо прагнути кращого рівня послуг, якісних енергоносіїв, води та інше. Але в цій буденній боротьбі за ліпше життя, головне не втрачати людської подоби, не втрачати конструктиву у взаємовідносинах. Найперше ставати кращими самим. Не смітити, не псувати те, що хтось збудував, те, за чим і вдені і вночі чатують комунальники.

Зичу працівникам КП «Житлово-комунальне господарство» і КП «Дільниця благоустрою», а також усім-усім комунальникам України міцного здоров’я і довгих років життя! Нехай зарплати будуть вищими, а споживачі ваших послуг – вдячними! Добра всім!"

Район.Рожище приєднується до привітань!

Почитати ще:

Рожищан просять допомогти з вирізанням аварійних дерев на цвинтарі

За розклеєні на стовбах оголошення загрожує штраф до 1700 гривень

Комунальники завершують формування крон дерев у місті

«Де нормальні дошки для оголошень у Рожищі?»

У парках райцентру встановлять смітники

Хто вирізає дерева в міському парку біля Стиру?

Ремонтом гірки на дитмайданчику в парку займаються комунальники

Коментарі
20 Березня 2016, 15:51
Тільки те й може що вітати да грамоти вручати...<br/>А налагодити нормальну роботу комунальників несила????<br/>Ми ркмонту дверей вхідних в будинок чекаємо вже 3й рік.... за що гроші платимо не розумію.... подати б в суд на вас..
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39