У Рожищі відбувся міський турнір з волейболу пам'яті Петра Біляшевича

26 Квітня 2018, 17:10
4439

У Рожищі відбувся міський турнір з волейболу, присвячений пам'яті тренера Рожищенської жіночої команди з волейболу, вчителя фізкультури Рожищенської ЗОШ № 3 Петра Біляшевича.

Нагадаємо, народився Петро Іванович 24 листопада 1944 року. Спортом цікавився ще з дитинства. Навчався в Кам’янець-Подільському педагогічному інституті на факультеті фізичного виховання.

Петро Біляшевич був тренером з волейболу у Дитячій юнацькій спортивній школі міста Рожище, а потім і директором цієї школи. Як працював у ДЮСШ, то паралельно тренував жіночу збірну району, яка неодноразово перемагала на змаганнях. Жіноча команда брала участь у різноманітних турнірах по всій Україні. Згодом Петро Біляшевич вчителював у ЗОШ № 3.

Турнір в пам’ять Петра Біляшевича був започаткований у 2011 році сім’єю Петра Івановича (донькою Наталією і сином Олександром, – авт.).  

У змаганнях взяли участь 5 команд: Рожищенська ЦРЛ,  Коледж, Підприємці, Молодь району та Рожище молодь.

Вкотре до організації змагань долучився Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук, який привітав та подякували всім учасникам за їхню небайдужість та участь в турнірі в пам'ять світлої людини. 

Ігри проходили в дружній атмосфері. У підсумку перемогу святкували більш імениті і досвідчені волейболісти - команда ЦРЛ, які й отримали Кубок.

Другу сходинку посіли молоді та заповзяті волейболісти з коледжу. А на третій розмістилися підприємці. Учасники-переможці отримали Грамоти. 

1





1



1




1


















 

Коментарі
27 Квітня 2018, 18:01
Дуже хорошою людиною був Петро Іванович.
28 Квітня 2018, 00:44
Молодці Наташа і Олександр. Вмілим тренером і хорошим вчителем був Ваш тато. Шкода, що після нього ніхто не займався жіночим волейболом. Добре, що чоловічий відродився через стільки років. Бережіть пам'ять про Вашого батька. Він заслуговує на це.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024