Результати опитування: "Батьківщина" лідирує в разі виборів до ВР

18 Березня 2016, 11:30
1917

Якби вибори президента України відбулися в середині березня, на них могла б перемогти Юлія Тимошенко (20,9% голосів). У разі виборів до Верховної Ради за "Батьківщину" готові голосувати 18,6% тих, хто визначився зі своїм вибором.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, пише УП.

Результати голосування для Район.Рожище прокоментував очільник районного осередку партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина",  депутат районної ради Віталій Ковальчук.

— Як на мене, результати голосування прогнозовані, українці розчарувалися у нинішній владі... "Батьківщина" не на словах, а на ділі показує, що турбується та захищає інтереси громади району. Зокрема, 18 лютого цього року фракція ВО "Батьківщина " ініціювала на сесії районної ради звернення до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України про відновлення харчування школярів 1-4 класів Рожищенського району. 11 березня на сесії Рожищенської міської ради зачитано звернення фракцією ВО "Батьківщина" до Верховної Ради та Президента,щодо звільнення Надії Савченко. Дане звернення оголошено на позачерговій сесії районної  ради 12 березня. За підтримки міського голови Рожища, члена партії Во "Батьківщина" В'ячеслава Поліщука та депутата Волинської обласної ради Столяра Василя проведені волейбольні турніри  до дня Конституції України та Захисника Вітчизни. Депутатом Волинської обласної ради від ВО "Батьківщина" Столяром Василем надана фінансова допомога громадській організації переселенців "Рука допомоги", — зауважив політик.

Під час акції на підтримку Надії Савченко Віталій Ковальчук зачитав Резолюцію та закликав громадські організації, осередки політичних партій Волині приєднатися до Всесвітньої акції «Волю Надії».
Під час акції на підтримку Надії Савченко Віталій Ковальчук зачитав Резолюцію та закликав громадські організації, осередки політичних партій Волині приєднатися до Всесвітньої акції «Волю Надії».

Згідно з результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології:

За діючого главу держави Петра Порошенка проголосували б 17,9%, за Олега Ляшка – 12,0%, за мера Львова Андрія Садового – 10,3%, за екс-міністра оборони Анатолія Гриценка – 9,6%, за лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка – 9,5%, за лідера "Свободи" Олега Тягнибока – 4,1%.

Крім того, за екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша готові голосувати 3,9% опитаних, за Сергія Тігіпка – 3,4%, за лідера комуністів Петра Симоненка – 2%, за Геннадія Корбана – 1,3%, за Валентина Наливайченка – 1,2%.

У разі виборів до Верховної Ради, згідно з цим опитуванням, за "Батьківщину" готові голосувати 18,6% тих, хто визначився зі своїм вибором.

Ще 13,2% готові голосувати за "Опозиційний блок", 11,4% – за "Блок Петра Порошенка", 10,9% – за "Самопоміч", 10,9% – за Радикальну партію, 6,2% – за "Свободу", 5,1% – за "Громадянську позицію", 4,1% – за партію "Рух за очищення" (наразі такої партії не існує), 2,6% – за "УКРОП", 2,5% – за "Національний рух Дмитра Яроша".

Партія прем'єра Арсенія Яценюка, яка виграла минулі вибори, здатна набрати лиш 1,9%.

Опитування проводилося з 23 лютого по 8 березня 2016 року на замовлення клієнта. Методом особистого інтерв'ю опитано 2039 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім Криму). У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Коментарі
19 Березня 2016, 01:52
Коли Батьківщина проводила захід на підтримку Савченко? Я б теж хотіла б прийти!
19 Березня 2016, 10:15
Це був захід, який проводила Самооборона. Ковальчук там виступив як депутат і представник районного осередку партії та зачитав Резолюцію.
21 Березня 2016, 01:04
"...Столяром Василем надана фінансова допомога громадській організації переселенців "Рука допомоги". Така велика допомога надана, що аж тут пропіарилися???????? З такою допомогою вже б було стидно й говорити. В церкві більше кидають!
28 Листопада 2016, 19:12
Романенчиха, дай більше)))
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39