«Де нормальні дошки для оголошень у Рожищі?»

17 Березня 2016, 15:00
3541

В коментарях до публікації Район.Рожище «За розклеєні на стовбах оголошення загрожує штраф до 1700 гривень»  та в соцмережах розгорілась справжня суперечка.

У відповідь на попередження комунальників у мешканців райцентру виникло логічне питання: а де тоді розклеювати?..

"Де тоді нормальні "дошки оголошень" від дільниці? Де, наприклад, розвішувати оголошення про культурні події та заходи?..  На стіну не можна клеїти, я сам розумію, що не можна, але на плакат формату А3 витрачається немаленька сума, а це з власної кишені, — пише Олександр Ковальчук. – Треба демонтувати ті жахливі дошки, що залишились на вул. Незалежності, 55, напроти магазина 24 і, найголовніше — в центрі на площі Хмельницького. Там прогнили ті тирсоплити, та і просто багато шарів наклеєного паперу та реклами... Наприклад, ми в Арт Лайфі на стовпах не розвішуємо,  якщо мова іде про якийсь захід. Однак у місті просто немає куди їх вішати, окрім як за склом магазинів та закладів, там де власники — розуміючи люди. Але це ж не вихід? В місті повинні бути місця для оголошень, щоб люди бачили, що відбувається. Якщо цього не розуміють відповідні служби, то можна сказати вони є "гальмами" культурного прогресу нашого району!"

"Я б ввела адмінвідповідальність за оголошення «Гроші в кредит»  — додає рожищанка Оксана Петрук. — А за ці гроші можна купити стенди для оголошень".

"Якщо не помиляюсь, в смт. Дубище кожна зупинка (крита), обладнана дошками для оголошень, і там такого безладу немає. Всі, хто хотів щось поклеїти, клеїв на дошку. Також там є будинки,біля під’їздів яких є дошки для оголошень, і всі оголошення — на дошках а не на стінах. А у нас не те що нема дошок для оголошень (пригадую тільки 2), так і нема критих зупинок. От і все на стовпах", — коментує читач Район.Рожище.

Ситуація, дійсно, патова. Від розклеєних у місті на будинках, парканах, стовбах оголошень просто рябить в очах. Особливо вирізняються на фоні інших об’яви на яскраво-помаранчевому папері з  текстом «Гроші в кредит» або «Техніка в кредит». Порушників закону потрібно карати! Але де ж тоді розміщати оголошення людям, які, наприклад, просто хочуть поінформувати про заходи, які відбуватимуться в місті?

Район.Рожище звернувся з цим питанням у мерію.

— Відсутність дошок оголошень чи їх поганий стан не означає, що можна обклеїти папірцями все місто, — розпочав розмову заступник міського голови Віталій Поліщук. — Але ми розуміємо, що проблема існує, та реагуємо на звернення. Найближчим часом виконком міськради засідатиме на тему заходів по благоустрою міста. Думаю, включимо в обговорення питання облагородження дошок оголошень.

Коментарі
17 Березня 2016, 17:30
Створіть людям умови. Якщо така вакханалія продовжиться, штрафуйте.
17 Березня 2016, 21:55
судячи з фото - на дошці лише декілька оголошень і безліч вільного місця для бажаючих почепити туди свою інформацію. Тільки ж якщо тулити по 100 штук однакових оголошень на одну дошку, то ніхто їх вам стільки не забезпечить!!!
17 Березня 2016, 22:42
При великому бажанні рекламодавці зможуть самостійно знайти вихід з ситуації і спосіб законного розміщення своїх повідомлень, але чомусь завжди вибирають найлегший шлях, ще й намагаються скинути свою вину аби тільки не "напрягась". Є безліч засобів масової інформації (мережа інтернет, газети, радіо, телебачення...)для поширення реклам. Але ж цього мало і треба ще "наліпити ту рекламу чи оголошення кожному перехожому на лоб..." аби всі помітили її...
18 Березня 2016, 18:57
бо потрыбно прийняти закон за розмыщеня реклами
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024