За розклеєні на стовбах оголошення загрожує штраф до 1700 гривень

16 Березня 2016, 21:10
5132

Комунальники міста звернулися на своїй сторінці на Фейсбуку  до керівників підприємств, організацій, установ, приватних підприємців і всіх мешканців міста, рекламою яких рясніють стовпи, дерева, паркани,будинки та інші невизначені для цього місця. 
"Окрім того, що це явище є звичайним безкультур’ям, воно суперечить закону і передбачає відповідальність. Про це йдеться у статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП), яка, в свою чергу, посилається на Правила благоустрою території, затверджені в кожному місті місцевою владою. Санкція вищезгаданої статті передбачає штраф:
- для громадянина, який розклеїв оголошення типу “продам” або “куплю” —  від 20 до 80 НМДГ (340 – 1360 грн.). 
- для суб’єкта підприємницької діяльності та посадовця — від 50 до 100 НМДГ (850-1700 грн.). 
Уявіть тепер, який солідний додаток до міського бюджету висить серед міста прямо із номерами телефонів охочих майже добровільно його поповнити. Тому, задля чистоти і спокійної обстановки в місті, ПРОСИМО усіх рекламодавців свідомо й відповідально віднестись до цього питання, керуючись Правилами благоустрою і законністю розміщення реклам, оголошень та інших інформаційних повідомлень".



Коментарі
17 Березня 2016, 00:08
Постає тоді просте питання, Де - нормальні дошки від дільниці для оголошень? Де, наприклад розвішувати оголошення про культурні події та заходи. Коли будуть нормальні афішні дошки? Я найшов вихід наприклад, на стовпах не розвішую якщо мова іде про якийсь захід, однак - в місті просто немає куди їх вішати. Окрім як за склом - магазинів та закладів, там де власники - розуміючи люди. І шана їм та хвала. Але це ж не вихід? Чи не так?
17 Березня 2016, 01:22
Мені більше подобається перед виборами, за ніч одне обличчя міняє інше, і так на кожному стовпі, паркані, будинку. За це також потрібно штрафувати.
17 Березня 2016, 03:04
От нехай спочатку ті &quot;каманальники&quot; зроблять відповідні місця.<br/>Мене одного вони тупо харять? купа народу там працює (хоч і за маленьку зарплату) але, що вони роблять ? <br/>Деревину сплавляють тільки по наказу керівництва? позрізали всі дерева на&quot;&quot;уй - і це вони називають чисткою. <br/>Звісно ж, коли машина дров коштує в районі 1500-2000 грн. якщо не помиляюсь. <br/>Ям на дорогах ПОВНО!!! <br/>Спасає одне - на телефоні грав Сабвей сьорф, навчився їх об&quot;їжджати. Невже важко позасипати ями просто ? <br/>Чим далі- тим тільки більше злості на цю всю тупість
17 Березня 2016, 14:50
Це вже буде перемога?<br/>Звісно, навіщо вішати дошки для оголошень, якщо можна просто &quot;побрити&quot; бабцю яка продає корову)) Якщо не помиляюсь, в с.Дубище кожна зупинка (крита),обладнана дошками для оголошень, і там такого бузладу немає, всі хто хотів щось поклеїти, клеїв на дошку,принаймі так будо минулого року. Також у місті є будинки,біля підїздів яких є дошки для оголошень, і всі оголошення на дошках а не на стінах.<br/>А у нас не те що нема дошок для оголошень (пригадую тільки 2),так і нема критих зупинок, от все і на стовпах.А наші браві комунальники, нехай спочатку дороги поремонтують, а тоді беруться за стовпи. Де логіка? Різати дерева, в той час коли з кожним днем переїзд через залізничний переїзд стає все складнішим, тому що ЙОГО ЗНОВУ ПОТРІБНО РОБИТИ, пів року пройшло, і там ями в коліна.<br/>Пропоную, оштрафувати всіх хто розклеює оголошення, + заставити все поприбирати. Тих хто ремонтує дороги - стратити.
17 Березня 2016, 22:13
відповідні місця існують - уважно подивіться!<br/>такі як ви комунальників також &quot;харять&quot;!<br/>&quot;купа народу&quot; в мінімальній кількості чоловік і за мінімальну заробітну плату виконує дуууууже великий об'м роботи, який важко не помітити (рекомендую порівняти з іншими містами і назвати те, в якому цю роботу виконуть краще при таких же умовах)!<br/>таке формування крони дерев виконується в кожному місті по аналогічному принципу!<br/>гілля, яке обрізалось під час формування крони ніхто навіть даремно не хоче брати (не те що ще купувати, а тим паче за такі суми як ви вказуєте)!<br/>дороги ремонтують по мірі фінансування і вони не гірші ніж в інших містах України.
17 Березня 2016, 22:41
При великому бажанні рекламодавці зможуть самостійно знайти вихід з ситуації і спосіб законного розміщення своїх повідомлень, але чомусь завжди вибирають найлегший шлях, ще й намагаються скинути свою вину аби тільки не &quot;напрягась&quot;. Є безліч засобів масової інформації (мережа інтернет, газети, радіо, телебачення...)для поширення реклам. Але ж цього мало і треба ще &quot;наліпити ту рекламу чи оголошення кожному перехожому на лоб...&quot; аби всі помітили її...
18 Березня 2016, 18:23
А стихійна торгівля бітя пам&quot;ятника Богдану це непроблема? Редактор що цього не потрібно висвітлювати. Нехай міськрада штрафує таких &quot;підприємців&quot; також. Де статті на цю тематику!?
18 Березня 2016, 18:46
Будуть! :)<br/><br/>Ми завжди вдячні читачам, які підказують теми. Будь ласка, пишіть нам на [email protected]
18 Березня 2016, 20:41
погрузити весь той товар що продається поза відведеним для продажу місцем і відвезти в зону АТО як благодійну допомогу. це буде дуже дієвий спосіб бородьби з неслухами і благородний вчинок водночас.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024