22 квітня: Дні народження святкують священик та депутат райради

22 Квітня 2018, 06:53
3388

22 квітня Дні народження святкують прес-секретар Рожищенського благочиння протоієрей Дмитро Теравський та депутат Рожищенської районної ради - Володимир Паламар

Щиро вітаємо іменинників! Нехай ваші серця будуть завжди у спокої, а очі світяться радістю.

Міцного здоров’я, любові,  щастя, оптимізму та віри. Нехай здійснюється задумане, зреалізовуються усі плани та задуми. Бажаємо творчої наснаги та повноводного джерела натхнення.

Нехай вас оберігає Господь на многая літа!

Дмитро Теравський
Дмитро Теравський

Володимир Паламар
Володимир Паламар

День ангела святкують: Вадим, Гаврило.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

У неділю, 22 квітня 2018 року, відзначається Міжнародний день Землі (інша назва Всесвітній день Матері-Землі). 

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православні християни вшановують пам'ять преподобномученика Вадима і моляться перед чудотворною Молченською іконою Божої Матері. Також 22 квітня церква вшановує святих жінок-мироносиць.

ЧИТАЙТЕ: Неділя жінок-мироносиць - Всехристиянський жіночий день.

Погода: Сьогодні очікується +8..+18 °C, без опадів, помірний вітер. Завтра: +10..+19 °C, без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди:  У цей день вшановується пам'ять святого мученика Вадима, архімандрита. У давнину у цей день розпочинався вигін худоби в поле.

У селян була традиція 22 квітня обходити джерела і проговорювати: «Підземна водиця, відкриваємо тобі шляхи зовнішні». Наші пращури помітили, що можна очікувати сухого літа, якщо до цього дня ще не встановилась стабільна тепла погода.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024