У Рожищенському НВК №4 відбувся день цивільного захисту

20 Квітня 2018, 20:20
5570

Усім відомо, що життя – найбільша цінність, якою володіє людина. Щоб його  зберегти, потрібно не лише дбати про власне здоров’я, а також володіти певними навичками поведінки під час надзвичайних ситуацій.   

З метою їх набуття у Рожищенському НВК №4 традиційно у квітні відбувся день цивільного захисту. Учні, учителі, працівники школи взяли участь у проведеній тренувальній евакуації під час надзвичайної ситуації. Евакуація учасників навчально-виховного процесу з приміщення  школи після отримання тривожного сигналу пройшла злагоджено  та організовано.

Особливу подяку колектив закладу висловлює начальнику Рожищенського районного відділу УДСНС України у Волинській області Андрієві Морозовичу та черговому караулу 3 державної пожежно-рятувальної частини.

Силами працівників даної частини на шкільному стадіоні було проведено відпрацювання дій в умовах виникнення надзвичайної ситуації  та демонстрація вміння надавати потерпілим необхідну допомогу.

Учні мали можливість оглянути пожежний автомобіль, одягнути засоби захисту органів зору та дихання, тепловідбиваючі костюми. Діти із захопленням відпрацювали навички подачі води через пожежний ствол.

Учителі фізичного виховання організували для школярів цікаву програму спортивних конкурсів та розваг.

Класоводи та класні керівники  в доступній формі розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, поведінки на водоймах та під час подорожей до лісу.

Протягом дня учні мали можливість переглянути виставку плакатів, дитячих малюнків на тему безпеки життєдіяльності.

1

















1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024