20 квітня: іменини святкують депутати міської та районної ради

20 Квітня 2018, 06:55
Мартинюк Марія Данилівна 3680
Мартинюк Марія Данилівна

20 квітня на ювілейну сходинку свого життя ступила депутатка Рожищенської міської ради, членкиня Рожищенської районної громадської організації Союзу українок – Мартинюк Марія Данилівна

Також Новий рік життя святкує депутат Рожищенської районної ради – Потапчук Володимир Антонович

Щиро вітаємо іменинників та бажаємо міцності духу, здоров’я, радості та натхнення. Нехай щодень приносить приємні клопоти, радість та оптимізм. 

Нехай Господь оберігає вас та дарує родинний затишок, мир та спокій. Нехай завжди поруч будуть надійні та справжні друзі, готові щиро розділити радість перемог та при потребі підставити плече допомоги. 

День ангела святкують: Аркадій, Георгій (Юрій), Євдокія, Данило (Даниїл), Петро, Прокіп (Прокопій).

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять преподобного Георгiя, сповiдника, митрополита Мiтиленського. 

У п’ятницю, 20 квітня 2018 року, в Україні відзначається День довкілля (інша назва - День навколишнього середовища). Найрізноманітніші просвітницькі заходи, екологічні акції тощо проводяться щорічно у третю суботу квітня з 1999 р.).

Погода: Сьогодні очікується +8..+17 °C, без опадів, слабкий вітер. Завтра: +12..+22 °C, без опадів, свіжий вітер.

Народний прогноз погоди:  20 квітня відзначається день пам'яті святого мученика Руфина, диякона і діви Акиліни і з ними 200 воїнів. Якщо на Акулину дощ, то ярові будуть погані, а калина вродиться хорошою.

З цього часу з'являються перші гриби - сморчки. Наші пращури на Акиліну спостерігали за небом: якщо на ньому було багато зірок - це обіцяло хороший врожай грибів і ягід.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024