Підприємці району зможуть постажуватися в Німеччині

15 Березня 2016, 16:15
1785

У підприємців Рожищенського району з’явилась можливість стажування у Німеччині за Програмою ділового партнерства «Fit for Partnership with Germani», пише прес-служба РДА.

Програма розрахована на українських підприємців і менеджерів, сприяє підвищенню їх кваліфікації завдяки отриманню нових знань в сфері ведення бізнесу з німецькими та іншими іноземними партнерами та допомагає українським компаніям виходити на міжнародні ринки.

У 2016 році українським менеджерам/підприємцям і підприємствам пропонуються стажування за напрямками: економічна кооперація без галузевої специфіки та економічна кооперація за галузевою специфікою (у сфері енергоефективності в промисловості, енергоефективності у будівництві і санації будівель і споруд, поновлюваних джерел енергії, у секторі охорони здоров’я, природоохоронних технологій водопостачання і каналізації, утилізації відходів, у аграрному секторі).

Безкоштовне стажування проводиться англійською мовою (лише у виняткових випадках – російською) і триває впродовж місяця. Програма фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина. Детальна інформація про Програму та умови участі розміщені за посиланням: http://ukraine.managerprogramm.de  

Якщо ви підприємець і вас зацікавила ця пропозиція, звертайтеся у відділ економіки Рожищенської РДА за адресою: м.Рожище, вул. Грушевського, 12, або за тел.: (03368) 2-14-02.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024