За нові книжки — в нових окулярах!

15 Березня 2016, 15:00
1873

82-річна зірка українського інтернету, а в побуті звичайнісінька бабуся Євгенія Папко з Валер'янівки нарешті замінила древні окуляри з відірваною дужкою на новенькі сучасні. Відтепер читати літературу жіночці буде значно комфортніше!

Такий цінний подарунок від "Президентського фонду Леоніда Кучми "Україна" на днях вручили бібліотекарі Рожищенської районної бібліотеки, куди бабця завітала за своїми улюбленими книжками.

Окрім окулярів, на Євгенію Папко чекали, звісно ж, книги у подарунок теж від Фонду та теплий прийом від бібліотекарів, які за чашкою кави/чаю поспілкувалися зі старенькою про життя-буття.

— Коли ЗМІ навперебій почали писати та знімати сюжети про активну читачку з маленького волинського села, до нас зателефонувала заступник директора  Фонду "Україна" Тетяна Мельник і запитала, чим вони можуть допомогти, — розповіла Район.Рожище методист бібліотеки Катерина Олексюк. — А що ще треба бабці, яка дуже любить читати? Звісно ж, нові книги. Й окуляри не завадило б змінити, а то дужка вже давно відірвалася і жінка вчепила собі там шнурок.

Директор бібліотеки Світлана Осипчук вручає старенькій окуляри від Фонду
Директор бібліотеки Світлана Осипчук вручає старенькій окуляри від Фонду



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024