19 квітня: День народження святкує офіцер запасу Олег Заховайко

19 Квітня 2018, 06:20
Олег Заховайко 3289
Олег Заховайко

19 квітня іменини святкує людина, для якої честь, звитяга, мужність та лицарство не просто обов’язок, а поклик серця - Олег Заховайко з Рудні.

Офіцер запасу, вертолітник Олег Анатолійович у складі екіпажу вертольота Мі-8 виконував на Сході військові завдання з перевезення особового складу та вантажів з мирних територій на окуповані і навпаки. А найголовнішою місією було вивозити поранених українських військових з передової і доправляти їх у шпиталі.

Зичимо імениннику, аби доля завжди всміхалась, міцне здоров’я, натхнення і невичерпна енергія були надійними помічниками у будь-яких  питанях, а домашній затишок і благополуччя створювали атмосферу душевного спокою і рівноваги.

Нехай кожен день приносить радість і задоволення, успіхи і перемогу! 

День ангела святкують: Григорій, Павло, Севастян, Єремія (Ярема), Яків.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих:  Православна церква вшановує пам'ять святителя Євтихiя, архієпископа Константинопольського; преподобної Платониди Сирської; 120 мучеників перських.  

Погода:  Сьогодні очікується +10..+18 °C, без опадів, свіжий вітер. Завтра: +9..+15 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять святого преподобного Євтихія, архієпископа Константинопольського. У народі святого Євтихія називали Тихим, оскільки погода у цей день частіше за все бувала саме такою. Коли видавався і справді тихий день, то селяни примітили: «Це - до врожаю ранніх хлібів».

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментарі
19 Квітня 2018, 10:14
Вітаю!
19 Квітня 2018, 11:21
сьогодні також святкує свій день народження контрактник ЗСУ Пожарський Михайло. Приєднуйтесь до привітань.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024